Biblioteca Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorats
Logo Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social   Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social
Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

Biblioteca

Guia de propostes per a millorar la inserció laboral de persones amb discapacitat en el sector turístic

La guia és el resultat d'un dels projectes seleccionats en la Convocatòria de finançament de projectes d'investigació sobre promoció de l'ocupació amb suport en persones amb discapacitat de la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social de la Universitat d'Alacant de 2019, Propostes per a millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat en el sector turístic de la província d'Alacant.

L'objectiu del projecte era esbrinar quines són les barreres per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional en les empreses i entitats turístiques de la província d'Alacant i què s'hauria de fer per a superar-les.

Per a aconseguir aquest objectiu, es va entrevistar persones, entitats i empreses rellevants del sector i, després, els resultats obtinguts es van validar en una jornada oberta i participativa en la qual mig centenar de persones interessades en el tema van aportar les seues idees.

L'equip d'investigació ha estat format pels professors de la Universitat d'Alacant: Raquel Huete (com a investigadora principal), Irene Baix, Rosario Navalón i Vicente Sabater.

Guia de propostes per a millorar la inserció laboral de persones amb discapacitat en el sector turístic