Saltar apartados

Càtedra Arquebisbe Loazes

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

09/03/2020
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la cátedra, te les podem enviar per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització

09/11/2020
IMPLICACIÓ DE LA CÀTEDRA "ARQUEBISBE LOAZES" EN LES INCIATIVES DE L'AJUNTAMENT D'ALMORADÍ "ECOMUSEU" I "RUTA DE L'AIGUA"

El municipi d'Almoradí, integrant del projecte WaVe -programa de cooperació interregional impulsat per la Diputació d'Alacant (Cicle Hídric)-, va presentar la setmana passada davant els seus socis europeus la seua aposta per la revaloració del patrimoni relacionat amb l'aigua. Per a això, va comptar amb la participació del catedràtic de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant, Gregorio Canales Martínez, coordinador acadèmic de la Càtedra "Arquebisbe Loazes" i estret col·laborador dels projectes d'Ecomuseu i Ruta de l'Aigua, posats en marxa per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Almoradí. El professor Canales, profund analista de l'activitat agrícola i estudiós de l'evolució del sistema de regadiu del Baix Segura, explica en el vídeo de presentació del proyecte d'Almoradí les característiques d'un paisatge agrari únic i excepcional.

Vídeo de presentació

14/12/2020
VÍDEO-DOCUMENTAL HISTORIAS, SECRETOS Y MISTERIOS: LA "DIABLESA" DE ORIHUELA

Vídeo-Documental Historias, secretos y misterios: La "Diablesa" de Orihuela
Director:
Víctor M. Ortega Cuartero

Data de Presentació: divendres, 27 de novembre de 2020
Hora: 19:15
Lloc: Aula CAM
Intervenen: Sr. Rafael Almagro Palacios, Regidor-Delegat de Patrimoni Històric. Ajuntament d'Oriola; Sr. Gregorio Canales Martínez, Coordinador Acadèmic de la Càtedra "Arquebisbe Loazes". Universitat d'Alacant i el director del documental.
Cartell

Visualitze el documental punxant ací

 

Càtedra Arquebisbe Loazes


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 966 73 80 41 / 965 90 34 00

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464