Saltar apartados

Inici

La creació d'una Càtedra per a la Transformació del Model Econòmic (CTME) en la Universitat d'Alacant (UA) té per finalitat establir la col·laboració amb aquesta Universitat per a completar des d'un punt de vista acadèmic la tasca que desenvolupa el Consell de la Generalitat Valenciana en aquesta matèria, de cara al disseny d'un model econòmic transformador de l'actual, en un terreny de confluència d'interessos mutus en la recerca acadèmica en relació amb la transformació del model productiu valencià, exercint la Universitat d'Alacant el paper de centre neuràlgic dels treballs i de les aportacions teòriques en aquest àmbit. 

La càtedra CTME-UA s'emmarca en el context de la col·laboració entre la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i el conjunt de les universitats valencianes en la Xarxa de Càtedres de Model Econòmic. Pretén actuar com a palanca d'impuls per a l'estudi de l'economia de la nostra Comunitat, proporcionant bases teòriques fonamentades en principis econòmics aplicables a la modernització de l'activitat econòmica sota el prisma de la sostenibilitat social i mediambiental.

La càtedra CETME-UA ha sigut fundada en 2017 sota l'auspici de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmicde la Generalitat Valenciana i la Universitat d'Alacant mitjançant un conveni marque de col·laboració signat el 3 de juliol de 2017. Està cridada a servir d'enfilada decisiva i funcional entre l'activitat educativa i investigadora de la universitat amb la gestió, planificació i execució de les actuacions que en matèria de transformació del model econòmic duu a terme la Conselleria. 

 

 

 

Càtedra Transformació Model Econòmic


catedra.modeleconcomic@ua.es
Institut Interuniv. Desenvolupament Social i Paz (IUDESP) - Sede UA
Edifici de CC.Sociales
Universitat d'Alicante
Apartado de Correos, 99
03080 Alicante (España)

Tel: (+34) 96 590 9881

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464