Saltar apartados

INICI

La Càtedra

La Càtedra Prosegur-UA té per objecte ser un espai de debat, reflexió i recerca sobre l'estudi de la gestió del talent en les organitzacions. S'ocuparà de desenvolupar programes formatius i tasques de recerca que contribuïsquen a millorar la qualificació i coneixements en matèries concretes relacionades amb la cultura empresarial, les noves tecnologies de la informació i comunicació, l'eficiència en la gestió dels recursos humans i la gestió del talent com a font generadora d'innovació.

L'objectiu principal i prioritari d'aquest projecte és emprendre les accions i activitats encaminades al desenvolupament reeixit de la missió:

  • Intercanvi d'informació i coneixements en l'àmbit propi de les seues activitats entre Prosegur i el grup de recerca de la UA SIRHO.

  • Desenvolupament conjunt d'activitats d'estudi i recerca de projectes específics mitjançant acords puntuals.

  • Organització de fòrums de trobada entre acadèmics, professionals i estudiants i altres sectors implicats, que permeten l'intercanvi de coneixement, experiències i inquietuds i al mateix temps millore la imatge i reputació social d'ambdues marques.

La raó de ser de la Càtedra Prosegur-UA està explicitada tant en el contingut del conveni, com en la pròpia convocatòria per a la seua provisió. A grans trets no és una altra que la de promoure i impulsar l'intercanvi d'informació i coneixements entre la UA i Prosegur.

Sota aquesta filosofia es plantegen les següents accions de forma general:

  • Disseny i impartició d'accions formatives en modalitat online dirigides al personal de Prosegur, així com al teixit empresarial espanyol o de parla hispana en general, sobre els següents temes: gestió del talent directiu, gestió de recursos humans i gestió de xarxes socials en l'empresa.

  • Recerca per al disseny i implantació d'Universitats Corporatives Online en signatures de dimensió internacional vinculades a organismes públics d'educació superior.

  • Patrocini de la cinquena edició del Seminari La Responsabilitat Social de l'Empresa en entorns competitius: el paper de la formació i els recursos humans en l'empresa.

  • La comunicació i publicitación de totes les activitats de la càtedra en els mitjans de comunicació i especialment en xarxes socials.

Càtedra Prosegur


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464