Saltar apartados

Formació

 

Són les nostres empreses, grans, PIMES o emprenedors, les que permeten el creixement sostenible i el benestar de la societat mitjançant la creació de riquesa.

Nosaltres estem compromesos amb la societat per a recolzar en aquest procés, compartint el coneixement, la innovació i la visió a llarg termini necessaris per al desenvolupament i millora en el "know how" de les empreses.

Una realitat complexa com és el món de l'economia global requereix la cerca de sinergies i punts de trobada, un espai comú d'aprenentatge mutu que ens permeta anticipar-nos units als reptes que ens ofereix el futur.

Estem convençuts que la formació, contínua i aplicable a la realitat del mercat, del nostre capital humà és la major i millor garantia de supervivència de les companyies a llarg termini.

Volem compartir amb les empreses del nostre entorn una oferta formativa orientada a satisfer les necessitats de les persones en les seues organitzacions. I per a açò aquests programes els hem organitzat en quatre blocs de continguts.

Programes d'àrees funcionals. Els diferents departaments de l'empresa requereixen programes específics per a desenvolupar les habilitats i competències tècniques que asseguren al professional el seu acompliment òptim i l'èxit de les empreses. Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans.

Programes d'adreça. Programes de direcció general orientats a professionals amb experiència en el món de l'empresa que necessiten tenir una visió generalista de l'empresa o actualitzar els seus coneixements professionals. Màster en Direcció i gestió d'empreses.

Programes sectorials. Orientats a sectors d'activitat concrets amb una representativitat elevada en el nostre entorn o amb un elevat grau d'especificitat. Màster en Adreça de Restaurants i F&B Hoteler.

 

Càtedra Prosegur


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464