II Conferència Estratègica sobre Responsabilitat Social Càtedra de Responsabilitat Social

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Càtedra
Logo Càtedra de Responsabilitat Social   Càtedra de Responsabilitat Social
Càtedra de Responsabilitat Social

II Conferència Estratègica sobre Responsabilitat Social

 

 

                                                                                                                                                                                                                        NOTA DE PREMSA

La Universitat d'Alacant acull la II Conferència Estratègica sobre Responsabilitat Social

 

Aquest 4 de Juny en la sala de judicis de la facultat de dret tindrà lloc la II Conferència estratègica de Responsabilitat Social, organitzada conjuntament per la Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la UA, al costat de la Fundació Caja Mediterráneo.

 

Alacant, 27 de maig de 2019

 

La segona edició de la Conferència constitueix una nova activitat de reflexió entorn de la Responsabilitat Social en la província d'Alacant, desenvolupada en dues fases.

Una primera fase, realitzada el 8 maig, en la qual agents socials de la província d'Alacant, tals com a empreses, sindicats, administracions públiques i entitats socials, van treballar conjuntament en taules sectorials, en les quals els diferents van debatre sobre la situació de la Responsabilitat Social en la província, des de la seua visió sectorial.

La informació i valoració obtingudes en aquesta reunió, s'ha documentat a través de relators, i serà presentada breument pels mateixos en la segona fase de l'activitat, que es concreta en la II Conferència Estratègica de Responsabilitat Social de la Província d'Alacant, activitat oberta al públic.

En aquesta Conferència Estratègica, la qual tindrà lloc el 4 de juny en la Sala de Judicis de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant, s'obriran tres taules redones en les quals un representant de cadascun dels diferents agents socials compartiran i contrastaran els seus punts de vista, mentre que els Relators exposaran, en finalitzar la jornada, les conclusions que hagen pogut obtenir, tant de la primera com de la segona fase de l'activitat. Finalment, es presentaran les Actes de la I Conferència Estratègica de Responsabilitat Social, celebrada al novembre de 2015.

 

Amb aquesta activitat, la Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant, i la Fundació Caja Mediterráneo, pretenen obtenir i difondre informació veraç en relació a l'estat de la Responsabilitat Social en la província, analitzat pels seus propis protagonistes, amb l'objectiu de poder plantejar propostes per a la seua millor evolució en el futur.

 

La Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant, naix amb els objectius d'impulsar i promoure la recerca, la docència i la transferència de coneixement relatiu a les diverses àrees en les quals es manifesta la responsabilitat social d'entitats, institucions, organitzacions i empreses.

 

 

Irene Baix

Directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant

Adreça Postal:

Campus de Sant Vicent del Raspeig

Apt. correu-vos 99

03080-Alacant

Mail: catedra.rs@ua.es

web: https://web.ua.es/es/catedra-responsabilidad-social/

Telèfon: 965903400 - Ext: 3209