PREMIOS IMPULSO 2020 Càtedra de Responsabilitat Social

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Càtedra
Logo Càtedra de Responsabilitat Social   Càtedra de Responsabilitat Social
Càtedra de Responsabilitat Social

PREMIOS IMPULSO 2020

PREMIS IMPULS A INICIATIVES EMPRESARIALS INNOVADORES 2020

En el marc del programa institucional ua:emprèn, la Universitat d'Alacant (UA) i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA), convoquen la IX Edició dels Premis IMPULS, com una mostra clara de la seua aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

Així, a fi de fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d'empreses, aquesta convocatòria premiarà les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària.

¿A qui està dirigit?

¿Com es pot participar? Es podrà participar a través de dues modalitats:

¿Quin premi s'atorgarà per la Càtedra?

La Fundació Caja Mediterráneo juntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la UA seleccionarà, entre tots els projectes presentats, independentment de la modalitat, el projecte que siga susceptible de generar un major impacte social positiu. Aquest projecte haurà de tenir entre els seus objectius tant la solució de necessitats socials detectades en el seu entorn, com la sostenibilitat a tots els nivells.

El premi consistirà en la prestació de serveis d'orientació i perfeccionament del vessant social del projecte, així com de suport a la implantació d'un model econòmic de gestió sostenible per a la seua posada en marxa, durant un termini de sis mesos. La Fundació Caja Mediterráneo posarà a la disposició de l'equip emprenedor un espai de treball durant sis mesos.

Així mateix, el projecte premiat tindrà accés preferent i gratuït a totes les iniciatives formatives i divulgatives relacionades amb la responsabilitat social, nous models econòmics sostenibles i innovació social que posen en marxa la Fundació Caja Mediterráneo i la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant durant el període octubre 2020 - juliol 2021.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des del 21 d'abril al 17 de maig.

Més informació: Butlletí Oficial de la UA, 7 de febrer de 2020