Saltar apartados

Organització d'AL-MUN

La Càtedra ODS-PAZ col·labora amb l'associació d'estudiants de la Universitat d'Alacant, Al-MUN, per a organitzar a Alacant un MUN en 2020. El Model de les Nacions Unides, més conegut com MUN, és una simulació en la qual estudiants de diverses escoles o universitats representen als diplomàtics dels diferents països membres de l'ONU, han de formar-se prèviament en els temes de política interior i exterior, economia i societat, per a debatre i resoldre temes de tractament real en els òrgans i comitès de l'ONU.

 

L'AL-MUN se celebrarà en la Universitat d'Alacant entre els dies 2-4 d'abril de 2020 i s'espera la participació d'uns 200 estudiants de totes les parts del món.

La Càtedra secunda tant financerament l'organització de l'esdeveniment com en les activitats prèvies de formació dels estudiants pertanyents a l'Alacant MUN. En aquesta edició els tres temes de discussió seran:

 

UN WOMEN
Topics

  • Role of the women in the world

WHO (In English)
Topics

  • Solutions to the health inequality

Disarmament and International Security Committee (DISEC) in English
Topics

  • Disarmament of Palestina

 

 Para más información:

 

 

Càtedra Pau i Justícia


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464