Saltar apartados

Presentació

La Càtedra ODS-PAZ de la UA naix en el marc d'actuació dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per les Nacions Unides al setembre de 2015, els quals es classifiquen en cinc eixos d'actuació (persones, planeta, prosperitat, pau i construcció d'aliances). La UA comparteix tots ells com a part de la seua política de responsabilitat social corporativa i aquesta Càtedra es dirigeix a impulsar el de Pau, Justícia i Institucions Sòlides, l'ODS núm. 16.

L'aspiració general d'aquest objectiu és la promoció de societats pacífiques, lliures del temor i de la violència, justes i inclusives per al desenvolupament sostenible. També, facilitar l'accés a la justícia i construir a tots els nivells institucions eficaces i inclusives que rendisquen comptes. En aquest context, la Càtedra ODS-PAZ de la UA té el propòsit d'impulsar totes aquelles activitats que afavorisquen la consecució d'aquests objectius però, especialment, les que contribuïsquen a sensibilitzar a la comunitat universitària en particular i a la societat en general.

La Càtedra compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, perquè igual que la UA, comparteix entre els seus objectius l'impuls i la difusió de l'Agenda 2030 entre la societat.

 

 

Càtedra Pau i Justícia


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464