Saltar apartados

Congrés obert a comunicacions

Les propostes de comunicació hauran de girar imprescindiblement entorn d'alguna dels vessants de la fecunda trajectòria de l'intel·lectual uruguaià, bé des d'una mirada genèrica que s'inserisca dins de les diferents realitzacions de l'obra de Benedetti:

  • Poesia
  • Novel·la
  • Conte
  • Assaig
  • Teatre
  • Periodisme

O bé des d'una perspectiva transversal que aborde qualsevol de les temàtiques relacionades amb la seua producció intel·lectual (autobiografia, compromís polític, ciutats, exili, amor, literatura, etc…), així com les seues influències de producció o els camins de recepció de la seua obra en la tradició literària llatinoamericana del segle XX i del segle XXI.

A més, seguint el marxamo de poetes comunicants que ell mateix va encunyar en la seua coneguda antologia, les comunicacions del congrés poden abordar també les relacions intel·lectuals entre els escriptors vinculats amb aquest concepte.

INSCRIPCIÓ PER A COMUNICANTS

Les propostes de comunicació s'enviaran mitjançant el Formulari d'Inscripció habilitat en la web fins al 15 d'abril de 2020. Hauran d'incloure les dades de contacte i filiació, el títol, un resum (amb una extensió màxima de 10 línies) i una breu semblança curricular (250-300 palabras). El temps de la comunicació no haurà d'excedir els 20 minutos de lectura. El Comitè Organitzador, una vegada valorades les propostes pel Comitè Científic, comunicarà la seua acceptació en el termini d'un mes (25 de maig) per mitjà del correu electrònic. Les comunicacions llegides en el Congrés es publicaran en format lliure en editorial de reconegut prestigi. 

La inscripció al Congrés serà de 60 euros per a professors i investigadors postdoctorals de 40 euros per a doctorands i estudiants de Màster. El pagament haurà de realitzar-se després de l'acceptació de la comunicació pel procediment que s'indicarà en comunicar-se la mateixa.

Congrés Internacional «Cent anys de Mario Benedetti». Universitat d'Alacant, 21, 22 i 23 d'octubre 2020


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464