100 estudiants 20 empreses Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

100 estudiants 20 empreses

100 estudiants 20 empreses

 

Avisa'm quan em puga inscriure!

 

Vols un cara a cara personal amb empresaris/àries de la província?

Aquesta activitat és una iniciativa pròpia en la qual alts directius i directives d'empreses de prestigi reconegut , amb seu en diferents zones de la província d'Alacant, es posen a la disposició dels participants en un cara a cara amb grups reduïts.

Els i les estudiants i egressats i egressades podran conèixer les persones que ocupen la presidència i la direcció de les empreses.

Cada edició és una oportunitat única de crear xarxa, aprendre d'empresaris, empresàries i sistemes d'empresa reeixits i conèixer de primera mà qui és qui en el teixit empresarial de la província. 

L'activitat es desenvolupa amb grups d'un màxim de 10 participants amb un o dos alts directius o directives que tindran una reunió en una de les empreses seleccionades. En acabar tot el grup de participants es reuneixen en un plenari amb totes les empreses, per a una activitat conjunta de conclusions. 

Durant la trobada els i les participants adquiriran una experiència i uns consells únics de mà dels qui han sabut dirigir amb èxit una gran empresa, i es portaran a casa una formació que pot suposar un avantatge considerable en el seu camí cap a la inserció laboral.  

Les places són sempre limitades i l'activitat inclou transport gratuït des del Campus fins a les diferents empreses, i tornada. L'horari sol ser de 10:00 a 15:00 hores.

Edició del curs 2019-20

 

 

Per a qualsevol dubte respecte del programa, pots contactar amb

Pep Rubio o Israel Pastor

Telèfon: 965 90 39 15

insercion.laboral@ua.es