Cerques un mentor professional? Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Cerques un mentor professional?

Logo Mentoring UA

 

Avisa'm quan em puga inscriure!

 

El Programa de Mentoring UA , en el marc del Projecte Campus de l'Emprenedor Innovador, va dirigit a aquells i aquelles estudiants o titulats i titulades de la Universitat d'Alacant amb esperit emprenedor que cerquen l'assessorament d'un professional perquè els aconselle i ajude en el procés de desenvolupament de la seua idea de negoci, des de la concepció d'aquesta fins al projecte de negoci.

El Mentoring és una eina destinada a desenvolupar el potencial de les persones, basada en la transferència de coneixements i en l'aprenentatge a través de l'experiència. Tot això, dins d'un procés en què s'estableix una relació personal i de confiança entre el mentor o la mentora i el mentoritzat o mentoritzada. Entenem la figura del mentor i de la mentora com una persona amb experiència professional que ajuda, guia, estimula i orienta estudiants, titulats i titulades en el desenvolupament com a emprenedors d'aquests. 

Quins compromisos adquireixen els participants?

  • Assistència obligatòria a dues sessions presencials a la UA: sessió d'inici i sessió de clausura.
  • Reunir-se físicament amb el mentor o la mentora, mínim dues vegades durant la durada del programa, en el lloc que tots dos convinguen.
  • Prendre la iniciativa a l'hora de contactar amb el mentor o la mentora, a través dels diferents mitjans de comunicació que tots dos acorden.
  • Enviar el CV al mentor o a la mentora i fer un document informatiu del projecte empresarial, perquè el mentor o la mentora el revise.
  • Fer les activitats que puga indicar-li el mentor, com a assistència a jornades, tallers... (tots gratuïts)
  • Fer una enquesta final de satisfacció.

Per tant, si tens una idea de projecte empresarial i vols ajuda, contacta amb empleabilidad@ua.es i estudiarem amb tu si hi ha mentors disponibles per al teu projecte.