Focus Pime i emprenedoria Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Focus Pime i emprenedoria

Focus Pime 2018

 

Avisa'm quan em puga inscriure!

 

Focus Pime i Emprenedoria és el nom que reben les trobades empresarials de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana i l'estratègia competitiva del qual està basada en la innovació.

El programa d'accions de Focus Pime i Emprenedoria inclou, a més de l'esdeveniment anual, diferents esdeveniments de dinamització territorial/sectorial, que es desenvolupen al llarg de tot l'any a diferents punts de la Comunitat Valenciana, a càrrec de les entitats de suport a l'emprenedoria i la pime.

Se centra a difondre el suport a l'emprenedoria en àrees molt diverses. És una iniciativa promoguda i finançada a través de l'IVACE pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), coordinat ala UA des del Centre d'Ocupació, i que té edicions repartides per comarques. L'objectiu sempre és impulsar la col·laboració publicoprivada a favor de l'emprenedoria innovadora que genera sinergies entre els participants, afavoreix el networking i promou una coordinació més grans de les entitats que presten suport a les pimes i els emprenedors.

Localitza les pròximes edicions

 

 

Per a qualsevol dubte respecte del programa, no dubtes a contactar amb

Pep Rubio o Israel Pastor

Telèfon: 965 90 39 15

A/e: empleabilidad@ua.es