Beques Santander Intraemprende Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Beques Santander Intraemprende

Banc Santander, a través de Santander Universitats, llança el Programa de Beques Santander Intraemprende, un nou programa de beques de formació de talent universitari i de cooperació universitat – empresa. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar la innovació en les empreses mitjançant la resolució de reptes plantejats per empreses, que seran resolts per equips multidisciplinaris d'estudiants universitaris i 1 o 2 persones de la pròpia empresa.

Els equips realitzaren pràctiques in Company de 20 hores setmanes, durant 2 mesos, entre l'1 d'abril i el 31 de maig, i tindran una remuneració de 600€/ mes.

Els equips participants i les empreses rebran, de la mà de coachs experts en innovació formació generalista sobre eines i metodologia d'innovació i formació específica per a la resolució del repte plantejat per les empreses.

Durant 2 mesos els equips treballaran In Company en la resolució del repte i tindran un acompanyament permanent, tant presencial (7 hores setmanals) com a digital,  dels coachs. Es realitzaran sessions de cocreacción amb les empreses.

Aquesta I Convocatòria compta amb 80 beques per a 20 projectes d'empreses.

 

Requisits

Els i les estudiants candidats al programa hauran de complir els següents requisits:

Per a poder participar hauran d'inscriure's a través de la plataforma habilitada per Beques Santander i adjuntar la documentació sol·licitada per a la valoració del seu perfil segons el dspuesto para forrmar part de l'equip multidisciplinari que vaja a desenvolupar el projecte.

Termini d'inscripció: del 6 de febrer de 2019 fins al 8 de març de 2019 en la pàgina www.becas-santander.com


Els estudiants candidats podran optar a aquells projectes publicats en la plataforma en els quals s'especifique la titulació en la qual estiguen matriculats o en la qual ho haja estat (i estiga en possessió del títol) en cas d'estudiants matriculats en titulacions de postgrau.

Cada estudiant podrà inscriure's en un màxim de tres projectes, havent d'establir un ordre de prelació dels mateixos. En la preselecció d'estudiants per a la conformació dels equips, es tindran en compte els interessos manifestats per aquells.


Les sol·licituds dels estudiants candidats contindran la següent informació:

Criteris de selecció d'estudiants

La selecció d'estudiants la realitzarà el Consorci Campus Iberus i es tindran en compte els següents criteris:

Els i les estudiants de la Universitat d'Alacant que siguen seleccionats pel Consorci hauran de posar-se en contacte amb la Unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat per a les gestions necessàries per al pagament de la beca i altra documentació acadèmica.

Més informació i bases completes de la convocatòria en la web https://www.becas-santander.com/program/becas-santander-intraemprende