Premis Impuls Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Premis Impuls

        

IX Edició dels premis IMPULS (2021)

PREMIS IMPULS A INICIATIVES EMPRESARIALS INNOVADORES 2021

  

Dirigit a:
  • PDI: personal docent i investigador de la UA.
  • Doctores i doctors: persones que han obtingut el seu títol de doctora o doctor per la UA amb posterioritat a l'any 2015.
  • Estudiants: persones matriculades en ensenyaments oficials de la UA en el curs 2020-2021.
  • Titulades i titulats: persones que han obtingut una titulació oficial de la UA amb posterioritat a 2015.

 

Modalitats de participació:
  • Modalitat A: Projectes empresarials, promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objecte del qual siga l'explotació comercial de resultats d'investigació de la UA a través de la creació d'una empresa que complisca les condicions per a ser aprovada com a Empresa de Base Tecnològica de la UA.
  • Modalitat B: Projectes empresarials, promoguts per estudiants o titulades i titulats

 

Premi Impuls UA

Modalitat A

La UA podrà destinar fins a 12.000 € per a un màxim de dos projectes. El premi es farà efectiu quan es constituïsca l'empresa.

Modalitat B

La UA atorgarà dos premis de 2.000 € cadascun. Aquests premis han rebut finançament del Banc Santander.

Premi Impuls FPCA

Dos premis de 3.000 €, en la MODALITAT A, i dos premis de 2.000 € en la MODALITAT B als projectes que hagen sigut guardonats amb el premi IMPULS UA. Aquests premis s'atorgaran a l'empresa una vegada que es constituïsca i es vincule al Parc Científic d'Alacant. Addicionalment, la FPCA podrà oferir a dues d'aquests projectes premiats la possibilitat d'utilitzar fins a dos llocs per projecte en l'espai Innospace durant sis mesos a partir de la comunicació del premi.

 

Altres premis 

A més, tots els projectes, independentment de la modalitat podran optar als següents premis:

- Premi Emprenedoria Social de la Fundació Caja Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la UA.

Se seleccionarà d'entre tots els participants, el projecte que siga susceptible de generar un major impacte social positiu. El premi  consistirà en la prestació de serveis  d'orientació i perfeccionament del vessant social del projecte, així com de suport a la implantació d'un model econòmic de gestió sostenible per a la seua posada en marxa, durant un termini de sis mesos. La Fundació Caja Mediterráneo posarà a la disposició de l'equip emprenedor un espai de treball durant sis mesos.

- Premi Vicerectorat de Transformació Digital.

S'atorgarà un premi de 1.500 € al projecte més innovador que incorpore l'ús d'una app mòbil.

- Premi Accessibilitat.

El Vicerectorat d'Estudiants i Ocupabilitat atorgarà un premi de 1.500 € al projecte que, de manera evident, haja contemplat l'accessibilitat, ja siga a nivell de productes, serveis, persones o entitats, com a característica essencial d'aquest. Aquest premi ha rebut finançament del Banc Santander.

- Premi Càtedra Germà Bernàcer de la UA.

S'oferirà als premiats en cada modalitat, serveis de mentorización i tutorització per professionals socis del Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer, durant un període de 6 mesos.

Addicionalment, les persones premiades en la Modalitat B, Premi Accessibilitat i Premi Vicerectorat de Transformació Digital, rebran un premi addicional de € 1.650 per projecte per a rebre tutela i seguiment per a la maduració del seu projecte, incloent un espai en el Centre de Creació d'Empreses, vinculat a la Fundació General de la Universitat d'Alacant, per un període màxim d'1 any, comptat des de l'endemà al de la comunicació del premi.

Més informació.