Triatló Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Triatló

PREMIS NOVES IDEES EMPRESARIALS 2014-2015
catedra cam
catedra rs

OBJECTIU

La Universitat d'Alacant (UA) convoca lII Concurs d'Empreniment i Innovació Social.

L'objectiu principal d'aquest concurs és ampliar l'àmbit d'actuació del programa ua:emprende, tenint en compte per a açò les demandes que, tant des del context com des de la pròpia institució universitària, es van produint en matèria d'empleabilidad, emprendimiento i transferència dels valors i coneixements adquirits en l'educació superior.

Per a açò, i en el marc de la XXII MARATÓ D'OCUPACIÓ I AUTO-OCUPACIÓ de la UA, s'ha dissenyat un programa d'activitats per al desenvolupament de les capacitats d'innovació social i de la intenció d'emprendimiento en l'àmbit social entre els i les estudiants de la Universitat d'Alacant.

Les activitats es distribueixen en les tres següents fases:

FASES

1ra FASE - PREPARACIÓ - FORMACIÓ

Del 17 de març

La fase de preparació està destinada a la formació en matèria d'emprenedoria i innovació social.

Per a això els concursants podran accedir a una formació presencial en emprenedoria en emprenedoria social i innovació social, que serà organitzada per la Càtedra de Responsabilitat de la Universitat d'Alacant en col·laboració amb la Fundació Caja Mediterráneo. Els/as participants hauran d'inscriure's a través del següent ENLLAÇ.

La formació tindrà lloc en el Sala Ernest Lluch - Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Campus de Sant Vicent UA)

 

2góna FASE - DESENVOLUPAMENT - TUTORIES

Del l'1 al 3 d'abril

La fase de desenvolupament consistirà en la realització d'una sèrie de tutories que els i les participants hauran de realitzar per a dirigir i madurar les seues propostes cap a cadascuna de les modalitats del concurs.

En les tutories es desenvoluparan aspectes relatius a la proposta de valor, ja siga emprenedor social o innovador social o tots dos, així com la viabilitat tècnica de la proposta.

L'objectiu d'aquesta fase és preparar la idea per a la fase de concurs.

Les tutories es duran a terme per tutors i tutores designats/as per l'organització, i per a poder assignar un/a tutor/a serà imprescindible sol·licitar cita a través del següent ENLLAÇ.

AVÍS: La tutorízación és obligatòria per a poder participar en en concurs. Aquestes tindran lloc entre els dies 18 i 27 de març.

 

 3ra - FASE - CONCURS - COMPETICIÓ

 2 d'Abril

Els / les promotors/as dels projectes exposaran les seues iniciativa, en una o ambdues modalitats, en una presentació de no més de 10 minuts davant un jurat compost per experts i expertes de la comunitat universitària en matèria d'innovació i emprendimiento social.

Les exposicions tindran lloc el  dia 2 d'abril en paral·lel a la realització de la XXI Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant.

Durant la fase de desenvolupament, es donaran les orientacions sobre com realitzar la presentació de la proposta.

El barem que s'aplicarà per a avaluar les propostes es troba publicat en les bases.

¿A QUI VA DIRIGIT?

 

A l'efecte de la present convocatòria podran participar en la TRIATLÓ D'EMPRENDIMIENTO I INNOVACIÓ SOCIAL estudiants matriculats i matriculades en el curs 2018/19 encualquier assignatura de cursos de grau i postgrau de la UA.

PREMI

S'atorgaran dos premis de fins a un màxim d'1.000 €, que hauran de ser utilitzats, si el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació ho considera adequat, perquè d'una persona de cada projecte guanyador realitze un viatge amb l'objecte de participar en fòrums, congressos, jornades i esdeveniments en general , que específicament es dirigisquen a l'EMPRENDIMIENTO SOCIAL i a la INNOVACIÓ SOCIAL.

Càlcul de la quantia del premi a atorgar al / a la guanyador/a de cada categoria:

Les persones guanyadores del concurs, podran rebre l'assessorament dels serveis d'orientació d'ua:emprèn on se'ls informarà i aconsellarà sobre els esdeveniments més rellevants en matèria d'emprendimientos i innovació social programats fins a juliol de l'any 2021 tant a nivell nacional com a internacional.

 

INSCRIPCIONS

 

Fes clic ACÍ per a inscriure't.

MÉS INFORMACIÓ

 

Publicació de les BASES

Tel.: 965909401

email: uaemprende@ua.es