convocatoria 2021 Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

convocatoria 2021

Becas Santander Emprendimiento  

04/05/2021: Llista provisional d'admesos

04/05/2021: Llista provisional d'exclosos

Vols optar a una estada en una empresa relacionada amb l'emprenedoria?

En el període comprés entre juny i setembre d'enguany.

Becada entre 800 i 1.200 euros al mes.

- I amb possibilitat de realitzar-la en:

Espanya, Europa, fora d'Europa, o en un entorn rural a Espanya
i en una empresa situada al Parc Científic de la UA.

Pots aportar empresa i projecte emprenedor per a aquesta empresa,
o esperar a una assignació posterior, presentant projecte emprenedor per a l'empresa corresponent, després d'inscriure't des del formulari corresponent.

Pren-te el teu temps i consulta, a continuació, tots els detalls, per a inscriure't abans del 26 d'abril.

 

Flecha hacia abajo   

CONVOCATÒRIA AJUDES SANTANDER - EMPRENEDORIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2021

DATA DE PUBLICACIÓ EN DOGV: 25-03-2021

Termini d'inscripció: del 26 de març al 26 d'abril de 2021

 

La present convocatòria està destinada a concedir ajudes a estudiants de la Universitat d'Alacant (UA) per a realitzar una estada emprenedora en una empresa durant el curs 2020-21. Les ajudes són finançades per Banc Santander en el marc del conveni subscrit amb la Universitat d'Alacant el 12 de novembre de 2020.

Amb aquest programa tant el Santander com la Universitat d'Alacant volen enfortir l'emprenedoria i l'accés a una ocupació de qualitat per al col·lectiu d'estudiants de la Universitat.

L'estada emprenedora podrà realitzar-se en qualsevol mena d'organització, pública o privada situada a Espanya o en qualsevol país estranger.

 

CONDICIONS DEL PROGRAMA

Les estades emprenedores hauran de dur-se a terme durant el curs 2020-21 i podran tenir una duració d'entre 2 i 4 mesos.

Podrà optar a aquestes beques l'estudiantat matriculat en títols oficials de la UA (de grau, màster i doctorat) o en un màster propi en el curs 2020-2021 i que complisquen els requisits de la clàusula Quarta. Per a les estades emprenedores o per a la resolució de reptes que es realitzen a partir de setembre de 2021, o que es prolonguen més enllà d'aquest mes, l'estudiantat haurà de continuar estudis i estar matriculat en el curs 2021-22.

L'estudiantat podrà triar entre aquestes opcions:

MODALITAT A: Estades emprenedores, amb aquestes opcions:

OPCIÓ 1: Realització de l'estada emprenedora a l'estranger.

OPCIÓ 2: Realització de l'estada emprenedora al Parc Científic de la Universitat d'Alacant o en qualsevol altre ecosistema emprenedor.

Si la formació que rebrà l'estudiantat poguera estar vinculada a una empresa del Parc Científic de la Universitat d'Alacant (opció 2), podrà realitzar un primer període de pràctiques en aquesta empresa, prèvia acceptació d'aquesta, i un segon període en l'empresa situada en un altre país estranger (opció 1) fins a completar el període de pràctiques.

L'estudiantat podrà realitzar pel seu compte la cerca empresa o institució del territori nacional o de l'estranger que resulten del seu interès per a realitzar una estada emprenedora i que estiga disposada a acceptar-li respectant els requisits i en els termes especificats en aquesta convocatòria.

OPCIÓ 3: Realització de l'estada emprenedora en el marc de la inciativa Pràctiques i Emprenedoria en Entorns Rurals, amb el qual es vol acostar a l'alumnat universitari a les zones menys poblades del territori col·laborant amb empreses, institucions i emprenedors d'aqueix entorn.

 

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

 

QUANTIA DE LES AJUDES

L'import de les ajudes serà de 800 euros bruts al mes si l'entitat col·laboradora es troba a Espanya i de 1.200 euros al mes si es troba en un país estranger. L'import de les estades combinades s'estableix en 1000 euros bruts al mes.

La dotació de la convocatòria és de 30.000 euros i és finançada pel BANC DE SANTANDER. La previsió inicial és de 10 estades emprenedores.

CRITERIS DE SELECCIÓ

La valoració de les sol·licituds es realitzarà en dues fases: una primera de preselecció, en la qual es puntuarà d'acord amb el següent barem, i una segona de selecció en la qual les empreses col·laboradores rebran fins a un màxim de 5 candidatures per empresa i les puntuaran. Les empreses podran realitzar una entrevista si ho veuen necessari, i si l'empresa està situada a l'estranger, l'entrevista es realitzarà en l'idioma de treball. Una vegada finalitzada la fase de selecció, la comissió realitzarà l'assignació de les estades i de les ajudes.

BAREM PER A ESTADES EMPRENEDORES:

Es valorarà la mobilitat realitzada, les estades en pràctiques no obligatòries (curriculars i extracurriculars), les activitats extracurriculars, l'assistència o participació en congressos, la representació estudiantil, el voluntariat, les activitats fora de la universitat.

 

SOL·LICITUD I TERMINIS

Inscripció en la plataforma de Beques Santander www.becas-santander.com en l'apartat BEQUES SANTANDER - EMPRENEDORIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2021 i a través del següent formulari, acompanyat de

1. Curriculum vitae

2. Còpia del certificat o document acreditatiu de les activitats, programes, i tots aquells mèrits que hagen de ser valorats per la comissió.

3. Enllaç al vídeo de presentació o motivació, adaptat a la modalitat o opció que se sol·licite, en cas de sol·licitar vàries.

4. Si escau, projecte emprenedor o carta d'acceptació de l'empresa que es vulga presentar com a destinació per a l'estada emprenedora.

 

Termini: des del 26 de març de 2021 fins a les 14.00 hores del 26 d'abril de 2021

Models de carta d'acceptació en castellà, valencià i anglès 

EMPRESES I ENTITATS QUE PODEN PARTICIPAR

En aquesta modalitat poden participar empreses públiques i privades, fundacions, associacions, i tota organització empresarial o professional que puga oferir activitats de formació per al desenvolupament d'una idea o projecte emprenedor i que puga supervisar de manera efectiva a la persona seleccionada durant l'estada.

Documentació per a les empreses que vulguen participar:

Correu electrònic per a l'enviament dels formularis: centroempleo@ua.es  

Ací anirem publicant les entitats i les propostes que es vagen incorporant al programa.

Més informació per a las entitats col·laboradores

No dubtes a inscriure't encara que en aquests moments no veges una empresa que s'ajuste al teu perfil o als teus interessos. Rebrem més proposades una vegada tancat el termini de sol·licitud per a estudiants.

CALENDARI DE GESTIÓ PREVIST 

 

LLISTES I RESOLUCIONS

Llista provisional d'admesos i exclosos

Llista definitiva d'admesos i exclosos

Baremació provisional

Baremació definitiva i preselecció

Assignació d'estades i d'ajudes

BASES AMB LA CONVOCATÒRIA COMPLETA

Vore la informació sobre la modalitat de resolució de reptes

MÉS INFORMACIÓ:

centroempleo@ua.es

O demana una cita a través de l'appCE: