Convocatòria-reptes-2021 Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Convocatòria-reptes-2021

Prácticas Santander Retos 

 

04/05/2021: Llista provisional d'admesos

04/05/2021: Llista provisional d'exclosos

Vols optar a una estada de pràctiques per a solucionar un repte intraemprenedor?

En el període comprés entre juny i setembre d'enguany.

Becada entre 800 i 1.200 euros al mes.

Pots aportar empresa o esperar a una assignació posterior després d'inscriure't des del formulari corresponent.

Pren-te el teu temps i consulta, a continuació, tots els detalls, per a inscriure't abans del 26 d'abril.

 

Flecha hacia abajo

CONVOCATÒRIA AJUDES SANTANDER - EMPRENEDORIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2021

DATA DE PUBLICACIÓ EN DOGV: 25-03-2021

Termini d'inscripció: del 26 de març al 26 d'abril de 2021

 

La present convocatòria està destinada a concedir ajudes a estudiants de la Universitat d'Alacant (UA) per a realitzar una estada per a la resolució de reptes en una empresa durant el curs 2020-21. Les ajudes són finançades per Banc Santander en el marc del conveni subscrit amb la Universitat d'Alacant el 12 de novembre de 2020.

Amb aquest programa tant el Santander com la Universitat d'Alacant volen enfortir l'emprenedoria i l'accés a una ocupació de qualitat per al col·lectiu d'estudiants de la Universitat.

L'estada per a la resolució de reptes podrà realitzar-se en qualsevol mena d'organització, pública o privada situada a Espanya o en qualsevol país estranger.

 

CONDICIONS DEL PROGRAMA

Les estades per a la resolució de reptes (intraemprenedoria) hauran de dur-se a terme durant el curs 2020-21 i podran tenir una duració d'entre 2 i 4 mesos.

Podrà optar a aquestes beques l'estudiantat matriculat en títols oficials de la UA (de grau, màster i doctorat) o en un màster propi en el curs 2020-2021 i que complisquen els requisits de la clàusula Quarta. Per a les estades per a la resolució de reptes que es realitzen a partir de setembre de 2021, o que es prolonguen més enllà d'aquest mes, l'estudiantat haurà de continuar estudis i estar matriculat en el curs 2021-22.

Les estades per a la resolució de reptes (intraemprenedoria) es podran realitzar en qualsevol tipus d'empresa, preferentment en aquelles que hagen participat en programes de resolució de reptes.

 

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

 

QUANTIA DE LES AJUDES

L'import de les ajudes serà de 800 euros bruts al mes si l'entitat col·laboradora es troba a Espanya i de 1.200 euros al mes si es troba en un país estranger.

La dotació de la convocatòria és de 30.000 euros i és finançada pel BANC DE SANTANDER. La previsió inicial és de 10 estades per a resolució de reptes (intraemprenedoria).

CRITERIS DE SELECCIÓ

La valoració de les sol·licituds es realitzarà en dues fases: una primera de preselecció, en la qual es puntuarà d'acord amb el següent barem, i una segona de selecció en la qual les empreses col·laboradores rebran fins a un màxim de 5 candidatures per empresa i les puntuaran. Les empreses podran realitzar una entrevista si ho veuen necessari, i si l'empresa està situada a l'estranger, l'entrevista es realitzarà en l'idioma de treball. Una vegada finalitzada la fase de selecció, la comissió realitzarà l'assignació de les estades i de les ajudes.

BAREM RESOLUCIÓN DE REPTES (INTRAEMPRENEDORIA):

Es valorarà la mobilitat realitzada, les estades en pràctiques no obligatòries (curriculars i extracurriculars), les activitats extracurriculars, l'assistència o participació en congressos, la representació estudiantil, el voluntariat, les activitats fora de la universitat.

 

SOL·LICITUD I TERMINIS

Inscripció en la plataforma de Beques Santander www.becas-santander.com en l'apartat BEQUES SANTANDER - EMPRENEDORIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2021, https://www.becas-santander.com/es/program/becas-santander-emprendimiento-ayudas-santander-emprendimiento-estancias-en-empresas seleccionant la modalitat B i a través del següent formulari, acompanyat de

1. Curriculum vitae

2. Còpia del certificat o document acreditatiu de les activitats, programes, i tots aquells mèrits que hagen de ser valorats per la comissió.

3. Enllaç al vídeo de presentació o motivació, adaptat a la modalitat o opció que se sol·licite, en cas de sol·licitar vàries.

 Termini: des del 26 de març de 2021 fins a les 14.00 hores del 26 d'abril de 2021

Models de carta d'acceptació en castellà, valencià i anglès 

EMPRESES I ENTITATS QUE PODEN PARTICIPAR

Per a aquesta modalitat poden participar com a entitats d'acolliment de les pràctiques, empreses públiques i privades, fundacions, associacions, i tota organització empresarial o professional que vulguen proposar un repte al nostre alumnat participant i que puga supervisar de manera efectiva a la persona seleccionada durant l'estada.

Documentació per a les empreses que vulguen participar:

Correu electrònic per a l'enviament dels formularis: centroempleo@ua.es  

Ací anirem publicant les entitats i les propostes que es vagen incorporant al programa

Més informació per a las entitats col·laboradores

No dubtes a inscriure't encara que en aquests moments no veges una empresa que s'ajuste al teu perfil o als teus interessos. Rebrem més proposades una vegada tancat el termini de sol·licitud per a estudiants.

CALENDARI DE GESTIÓ PREVIST

 

 

LLISTES I RESOLUCIONS

Llista provisional d'admesos i exclosos: termini de reclamacions del 5 de maig al 7 de maig ambdós inclosos, mitjançant instància presentada en UACloud, e-Administració.

Llista definitiva d'admesos i exclosos

Baremació provisional

Baremació definitiva i preselecció

Assignació d'estades i d'ajudes

BASES AMB LA CONVOCATÒRIA COMPLETA

Vore la informació sobre la convocatòria d'estades emprenedores

MÉS INFORMACIÓ:

centroempleo@ua.es

O demana una cita a través de l'appCE: