Explorer Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Explorer

explorer 

 

Desenvolupa la teua idea i construeix solucions

El programa Explorer t'ajuda a experimentar l'emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes, treballaràs sobre la teua idea transformant-la en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es convertisquen en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipus d'organitzacions. Pots participar a soles o en equip.

La Universitat d'Alacant col·labora en el programa Explorer posant en marxa un Explorer Space al campus de la UA, un espai de coworking on connectaràs amb altres emprenedors amb les teues mateixes inquietuds i on rebràs assessorament personalitzat i formació per a facilitar el desenvolupament del teu projecte i que pugues participar en la fase final de selecció de projectes. El millor projecte del nostre Explorer Space tindrà l'oportunitat de viatjar a un Hub Global d'innovació en una institució internacional de prestigi i podrà participar en la semifinal del premi Santander X Global Award.

Si eres creatiu, inquiet i tens ganes de canviar el món, en Explorer comptem amb tu. Tens tan sols fins a l'11 de desembre de 2020 a les 14.00 per a inscriure't. PLACES LIMITADES i subjectes a procés de selecció individual.

Condicions de participació:

  1. Tenir entre 18 i 31 anys en el moment de publicació de la convocatòria.
  2. Residir en algun dels municipis o províncies en els quals existeix un centre vinculat al Programa, o bé capacitat per a desplaçar-se a aquest, almenys una vegada per setmana. En la UA l'Explorer Space és al Campus de Sant Vicent del Raspeig.
  3. Presentar una idea innovadora per al desenvolupament d'un negoci al Programa
.

 Respecte a la idea innovadora les condicions són:

Inscripció:

La inscripció en el Programa es realitzarà on line a través de la plataforma www.santanderx.com, per a això l'interessat haurà de registrar-se en SantanderX i posteriorment seguint els passos que s'indiquen en la mateixa procedir a inscriure la seua idea en la present convocatòria emplenant el corresponent formulari.

 En la candidatura s'indicarà el Centre sol·licitat per a participar en el Programa així com en la candidatura el nom del projecte amb el qual s'aplica al programa i si és el líder o no d'aquest.

El termini acaba l'11 de desembre de 2020 a les 14.00 hores.

Bases de la convocatòria


Per a qualsevol dubte respecte al programa, pots contactar amb

Israel Pastor

Teléfono: 965903915

E-mail: insercion.laboral@ua.es