Formació per a l'emprenedor Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Formació per a l'emprenedor

Aula Emprèn

Aula Emprèn és una escola taller per a personal docent motivador. Es tracta d'un curs de formació, organitzat pel Centre d'Ocupació de la UA en el marc del programa 5uCv, per a professors i professores de la Universitat d'Alacant destinat a afavorir l'esperit emprenedor i el desenvolupament d'aquest entre l'alumnat.

Ves a Aula Emprèn

Mobilitat Emprenedora

El Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació convoca cada any dues ajudes anominades “Mobilitat Emprenedora“ a estudiants i egressats/as recents de la Universitat d'Alacant (UA). Aquestes ajudes s'emmarquen al seu torn en la convocatòria Erasmus+ de la UA en la seua modalitat de pràctiques, amb l'objectiu de desenvolupar, en un entorn global, el talent emprenedor d'estudiants de la UA, i promoure la mobilitat internacional d'aquests amb iniciatives empresarials globals.

Ves a Mobilitat Emprenedora

UA:Emprèn Lab

És un programa formatiu de maduració i acceleració d'idees empresarials que forma part de l'itinerari emprenedor ua:emprèn.

UA:emprèn lab et prepara també per a participar en el concurs IMPULS, orientant-te en la utilització i el desenvolupament de totes les eines d'anàlisis per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica de la teua idea: pla d'empresa, model de negoci, etc. Aquestes eines seran, a més d'un requisit per a concursar en IMPULS, un recurs indispensable per a potenciar el desenvolupament de la teua idea.

Ves a UA: EmprendeLab

Aula Empre

Formes Jurídiques

En col·laboració amb FEVES i Impulsa Alacant, et convidem a participar en una jornada destinada a proporcionar la informació necessària per a conèixer les diferents fórmules jurídiques per a emprendre. En la segona part de la jornada, ens centrarem en la figura de les Societats Laborals, per a donar a conèixer els avantatges i les ajudes pròpies d'aquesta forma jurídica. A més, tots els participants rebran, gratuïtament, assessorament i acompanyament posterior en cas de voler posar en marxa el projecte empresarial d'aquests.

Ves a Formes Jurídiques