Aula Emprèn Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Aula Emprèn

Aula Emprèn Logo

 

 Aula Emprèn és una iniciativa del Campus de l'Innovador Emprenedor 5uCV, un programa que desenvolupen les universitats públiques valencianes amb el suport i el finançament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El programa es desenvolupa en dues fases. La primera és una escola taller per a personal docent motivador. Es tracta d'un curs de formació, organitzat pel Centre d'Ocupació de la UA en el marc del programa 5uCv, per a professors i professores de la Universitat d'Alacant destinat a afavorir l'esperit emprenedor i el desenvolupament del mateix en l'alumnat.

La formació es dirigeix a docents de la universitat de qualsevol àrea de coneixement amb inquietud de promoure una actitud emprenedora entre estudiants d ela universitat que els permeta desenvolupar iniciatives empresarials, particularment entre els qui cursen titulacions no relacionades amb l'àrea de gestió empresarial que tenen majors dificultats per a la generació d'empreses.

La segona fase consisteix en la posada en pràctica de les competències emprenedores en grups d'estudiants i professorat. Es desenvolupa en una jornada en les quals diversos grups reben formació per a crear idees de negoci de manera col·laborativa i obtenen eines per a això. La millor idea rep un premi de € 1.000 per a tot el grup.