Tabarca Emprèn Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Tabarca Emprèn

Tabarca Emprèn Bannerr Tabarca Emprèn és una consolidada inicativa del Centre d'Ocupació i l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alacant, amb la col·laboració d'AlumniUA.

Es tracta d'una intensa activitat a l'illa de Tabarca per a desenvolupar les teues capacitats, aprendre del treball en equip, ampliar la teua xarxa de contactes i, sobretot, descobrir nous col·laboradors per a dur a terme les teues iniciatives.

A més, en cada edició hi ha nous col·labodors, com poden ser ULAB The GateBlueValley, el Consell d'Estudiants de la UA  i el Grup Scout Resurrecció.

 

Objectius

L'objectiu d'aquest projecte innovador és desenvolupar específicament una sèrie de competències que treballen tres aspectes: personal, social i professional, que emfatitzen en el foment d'habilitats necessàries per a l'emprenedoria en el sentit més ampli d'aquest (prendre les regnes dels projectes personals i professionals).

Es treballaran específicament les habilitats següents:

    - Lideratge

    - Treball en equip

    - Comunicació

    - Creativitat

    - Resolució de problemes

    - Autoconeixement

El requisit essencial per als participants és il·lusió per a aprendre i participar en alguna cosa diferent.

 

Allotjament i manutenció

El transport, l'allotjament i els materials són a càrrec de l'organització. Pel que fa a la manutenció, dependrà de cada participant. Hi haurà una nevera per als aliments que es porten des de casa. No es podrà cuinar amb foc ni amb microones.

Per a l'allotjament, es residirà a les instal·lacions de recerca del CEAM (Centre d'Educació Ambiental de l'illa de Nova Tabarca). L'allotjament serà en sales de lliteres, i cada participant haurà de portar sac de dormir, coixí o llençols de sota. 

Hi haurà lavabos i dutxes. 

Qui pot participar-hi i com?

Qualsevol estudiant universitari, o egressat de la UA, pot optar a una de les 25 places de l'activitat. 

 

 

Per a qualsevol dubte respecte del programa, no dubtes a contactar amb

Pep Rubio o Israel Pastor

Telèfon: 965 90 39 15

A/e: empleabilidad.ce@ua.es