Factoria de Desenvolupament Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Factoria de Desenvolupament

 

Inscriu-t'hi ací

 

 •   Què és?

Factoria de Desenvolupament és un programa complementari a la teua formació acadèmica que es fa de forma individual i personalitzada. A través d'aquest programa podràs formar part d'un procés de millora de les teues competències personals i interpersonals, que et permetrà establir les bases i obtenir eines per al teu futur acadèmic i professional.

En la 4a Edició de Factoria de Desenvolupament treballaràs a identificar, definir i concretar amb claredat els teus objectius i metes durant l'etapa universitària, a més d'aprofundir sobre les teues fortaleses i àrees de millora. Establiràs on estàs, cap on et vols dirigir i definiràs com ho faràs, assumint la responsabilitat de les teues decisions pròpies.

A més, amb aquest treball identificaràs els teus valors, la teua visió personal, la teua imatge pública i com millorar la teua intel·ligència emocional, aspectes que t'ajudaran a incrementar les teues habilitats i a decidir en quines noves competències necessites treballar per a obtenir millors resultats. I també definiràs com vols que et coneguen.

 •   Qui pot participar en Factoria de Desenvolupament?

Durant la quarta edició del programa es vincularan al procés un total de cinquanta estudiants de la Universitat d'Alacant.

 •   Com se seleccionaran els/les participants?

La selecció de participants es farà per ordre d'inscripció, a més, serà necessari emplenar un qüestionari sobre les inquietuds i l'interès de participar en el programa. Amb posterioritat, es farà una entrevista personal. A partir de la informació recopilada amb aquestes eines s'obtindrà el llistat definitiu de seleccionats/ades.

Tota la informació obtinguda tant en la sol·licitud com en els processos posteriors tindrà caràcter confidencial; aquesta confidencialitat quedarà establida mitjançant la signatura d'un acord específic.

 •   Com es desenvoluparà el programa?

Es dividirà en quatre fases que es duran a terme al llarg de sis mesos:

 • FASE 1 - Identificar el punt de partida i definir els objectius que cal treballar.
 • FASE 2 - Fer un pla d'acció per a aconseguir els objectius definits.
 • FASE 3 - Anàlisi i ajustos del pla d'acció sobre la base dels resultats obtinguts.
 • FASE 4 - Taller pràctic presencial amb tots els participants

Durant aquest temps, i aproximadament cada 20 dies, es faran sessions individuals d'una hora i mitja amb cadascun dels participants per a treballar el desenvolupament i el seguiment del procés de millora. Entre les sessions presencials es mantindrà contacte per correu electrònic per a revisar les accions dutes a terme.

 • Terminis
  • Període d'inscripció: Del 24 de setembre al 14 d'octubre.
  • Entrevistes: Es faran durant la segona quinzena d'octubre.
  • Desenvolupament del programa: Des del 5 novembre fins al 30 d'abril.
 •   Qui t'acompanyarà durant tot el programa ?

   

Per a qualsevol dubte respecte del programa, no dubtes a contactar amb Israel Pastor o Pep Rubio.

Telèfon : 965 90 39 15
A/e: empleabilidad@ua.es
Ubicació: aulari I, Observatori d'Inserció Laboral