Gennera reptes empreses-estudiants Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Gennera reptes empreses-estudiants

 

 

 

 • Què és?

GENNERA és una iniciativa promoguda pel Centre d'Ocupació de la Universitat d'Alacant, en col·laboració amb el Parc Científic Alacant, i que forma part del programa del Campus de l'Emprenedoria Innovadora que es desenvolupa en conjunt entre les cinc universitats públiques valencianes , coordinat i finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit universitari. 

GENNERA cerca crear un espai d'innovació estratègica entre empreses referents de la província i estudiants i egressats de la pròpia Universitat.

A través de GENNERA , les empreses participants definiran i traslladaran als estudiants i egressats, els grans reptes estratègics als quals s'enfrontaran en els pròxims anys. Els participants, després de rebre una formació específica i pràctica, crearan grups de treball per a la generació de solucions i escenaris d'oportunitat dirigits als reptes llançats per les empreses.


 •  Què t'emportes en participar en GENNERA?

Dins de l'esquema de treball del programa GENNERA trobem 20 hores de formació específica en innovació i sessions de treball en grup. A més del coneixement sobre metodologia, aprendràs a desenvolupar projectes d'innovació estratègica, milloraràs la teua capacitat de treball en equip i potenciaràs les teues habilitats comunicatives en contacte directe amb els equips d'innovació de les empreses participants.

 •  Qui pot participar en el programa?

Poden inscriure's al programa estudiantes i egressats i egressades de la Universitat d'Alacant.

Per a poder participar en el programa és imprescindible poder acudir a les sessions de treball que es desenvolupen al llarg del programa (veure Desenvolupament del programa més a baix).


 •  Com se seleccionen els participants?

La selecció de participants es durà a terme mitjançant entrevistes individuals amb els interessats en format virtual.

Per a inscriure's, els participants deuran:

 • Emplenar el formulari d'inscripció.
 • Enviar un vídeo explicant els motius pels quals volen participar en aquesta nova edició de GENNERA al correu ideas@ua.es
 • Desenvolupament del programa: les dates de l'edició 2021 encara no estan planificades, però habitualment el programa es desenvolupa entre octubre i desembre.
 • Inscripcions i selecció de participants
 • Sessió inicial amb els participants
 • Presentació i primera sessió de treball entre empreses i participants
 • Sessions de capacitació en habilitats per a la innovació
 • Mentorización i sessions grupals de treball entorn del repte
 • Presentació final

Com a novetat de la quarta edició de GENNERA, les millors propostes seran premiades amb 1.300 euros per equip. El premi es repartirà equitativament entre els membres de l'equip amb fins a un màxim de 300 euros per persona.

Per a qualsevol dubte respecte al programa, no dubtes a contactar amb Israel Pastor o Pep Rubio.
Telèfon: 96590 3915
Correu: insercion.laboral@ua.es
Ubicació: Aulari 1, Centre d'Ocupació