Informació general Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Informació general

En el Centre d'Ocupació posem a disposició de la comunitat universitària i de les empreses i institucions una àmplia cartera de serveis tant en matèria de pràctiques i ocupació com en emprenedoria. Dins d'aquesta cartera de serveis s'inclou activitats d'orientació individualitzada, programes de formació, concursos i certàmens, programes de pràctiques i ofertes d'ocupació amb la finalitat d'incrementar les capacitats i oportunitats de l'alumnat de la Universitat d'Alacant en la seua inserció al mercat laboral i professional. A més, acostem el talent al món empresarial, posant en contacte a l'alumnat i als nostres egressats i egressades amb experts de grans empreses per a tindre un primer contacte amb ells i descobrir el que poden oferir.

Si eres estudiant o egressat o egressada de la UA, pots trobar els serveis anteriors en les següents àrees: Pràctiques i Ocupació, Connecta amb Empreses, Orientació, Formació i UAEmprende.

Si eres empresa o institució, pots conèixer totes les maneres de col·laborar amb la Universitat d'Alicantes en matèria de pràctiques, ocupació i emprenedoria entrant en Zona empresa.

Per a qualsevol dubte o consulta pots enviar un correu electrònic a centroempleo@ua.es o, si ja saps què vols consultar o sol·licitar, contacta a través dels correus o telèfons que tens en les següents àrees:


 

Pràctiques i Ocupació

Zona empresa

Conecta amb empreses

 

 

Orientació

Formació

ua:emprende