ForInvest 2019 Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

ForInvest 2019

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i el Centre d'Ocupació de la UA i Fira Valencia us conviden a assistir el dimecres 6 de març a l'edició de FORINVEST, un fòrum internacional de productes i serveis financers que té lloc a la Fira de València.

En aquest fòrum es reuneix la major i millor oferta de tot el que està relacionat amb el món de les finances, des de productes i serveis financers, inversions, assegurances, fins a solucions tecnològiques. Cada dia s'ofereixen 5 accions formatives paral·leles: Forum Forinvest; Fòrum Internacional de l'Assegurança; Fòrum de Finances Personals; Forinvest 2.0 Emprenedors; i Fòrum de l'Assessor.

Els assistents al Fòrum rebreu un certificat d'assistència, que servirà per a justificar la falta d'assistència a classe durant aquest dia.

Per a tenir plaça en l'autobús heu de presentar una còpia de la inscripció en el Fòrum, on heu de marcar l'opció de “Servei d'autobús”. La activitat és totalment gratuïta.

Per a inscriure't fes clic ací. El termini per a inscriure's és fins al 5 de març inclòs.

Els autobusos eixiran del pàrquing de l'aulari I a les 8:30 hores. L'hora de tornada des del Fòrum serà a les 19:00 hores.

IMPORTANT: serà imprescindible portar imprès el justificant de la inscripció, tant per a pujar a l'autobús com per a obtenir el certificat d'assistència.

 ForInvest 2019