I Convocatoria de Becas Santander Intraemprende para acercar el talento joven y fomentar la innovación en las empresas Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

I Convocatoria de Becas Santander Intraemprende para acercar el talento joven y fomentar la innovación en las empresas

Banc Santander, a través de Santander Universitats, llança el Programa de Beques Santander Intraemprende, una nou programa de beques de formació de talent universitari i de cooperació universitat %u2013 empresa. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar la innovació en les empreses mitjançant la resolució de reptes plantejats per empreses, que seran resolts per equips multidisciplinaris d'estudiants universitaris i 1 o 2 persones de la pròpia empresa.

Els equips realitzaren pràctiques in Company de 20 hores setmanes, durant 2 mesos i tindran una remuneració de 600%u20AC/ mes.

Els equips participants i les empreses rebran, de la mà de coachs experts en innovació formació generalista sobre eines i metodologia d'innovació i formació específica per a la resolució del repte plantejat per les empreses.

Durant 2 mesos els equips treballaran In Company en la resolució del repte i tindran un acompanyament permanent, tant presencial (7 hores setmanals) com a digital, dels coachs. Es realitzaran sessions de cocreacción amb les empreses.

Fases:

¿A qui va dirigit?:

INSCRIPCIÓ

Bases Santander Intraemprende_Estudiants