Ideathon: Torrevieja transforma tu idea Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Ideathon: Torrevieja transforma tu idea

El Centre d'Ús de la Universitat d'Alacant col·labora amb Fundeun en la posada en marxa d'Ideatho: Torrevella transforma la teua idea.

Un programa formatiu innovador global i diferent que t'ajudarà a desplegar tot el teu potencial emprenedor jove per a connectar-ho amb les necessitats de la població de Torrevella, a través del desenvolupament d'idees amb models de negocis viables i ancorats en el territori.

%u201CSmarters-Ideathon%u201D fomentarà el teu espíriru crític i creatiu per a emprendre, com a primera actuació que impulsarà la teua idea innovadora de manera col·laborativa i que et permetrà formar part essencial de l'ecosistema llavor d'innovació de Torrevella.

Es tracta d'un esdeveniment pedagògic multidisciplinari que promou el treball col·laboratiu, dirigit a l'acció i orientat a la resolució de reptes de la ciutat de Torrevella, posant focus en el procés d'emprendizaje i la motivació cap a l'emprenedoria de tots els participants, per a posar en acció una incubació àgil d'idees i desenvolupament d'aquestes.

T'ajudem a modelar la teua idea innovadora i a crear un equip per a fer possible un projecte diferent i que oferisca una resposta innovadora als REPTES del municipi de Torrevella: Turisme Intel·ligent, Mobilitat, Sanitat i Energia.

MÉS INFORMACIÓ