Anàlisi de l'emprenedoria Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Anàlisi de l'emprenedoria

 

L'emprenedoria també és d'objecte d'interès per a l'anàlisi. Com sorgeix?, en quines condicions es desenvolupa en la Universitat i el seu context?, són algunes de les preguntes que et poden sorgir si has pensat alguna vegada a convertir-te en emprenedor/a, i a les quals la informació que ací presentem pretén ajudar a respondre.

En aquest sentit, l'Observatori d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat d'Alacant analitza també diverses fonts d'informació, tant pròpies com externes, sobre la situació de l'emprenedoria.

En aquest apartat de la web et proporcionem alguns dels resultats de les anàlisis estadístiques, que et poden ser d'utilitat per a conèixer les característiques del context emprenedor:

 

 

 

Raons per les quals els emprenedors i les emprenedores decideixen ser-ho

En aquestes taules es pot observar les diferents raons que, depenent del sexe i si es tracta d'emprenedories amb assalariats o sense, han influït per a la presa de decisió de convertir-se en emprenedor/a.

con asalariados
sense

Font INE 2017

 

Dificultats per a emprendre

En aquestes taules es resumeixen les dificultats principals que els emprenedors i les emprenedores experimenten a l'hora d'emprendre.

dific
dific

 Font INE 2017

 

 

Persona de contacte

Víctor Climent

Telèfon: 965 90 94 01

A/e: v.climent@ua.es