Mercat laboral Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Mercat laboral

En aquesta pàgina t'oferim informació sobre el moviment de l'ocupació de la teua titulació referida a l'any anterior a l'any en curs.

Les dades, procedents de l'Observatori del SEPE, es refereixen al conjunt de titulats i titulades que, amb independència de la Universitat i del curs en el qual han egressat, demanden ocupació o treballen en qualsevol província del territori espanyol.

Cal tenir en compte que en aquestes estadístiques no es comptabilitzen els funcionaris i les funcionàries, com tampoc a emprenedors o emprenedores.

 

 

 

 

Les estadístiques facilitades es refereixen als demandants i les demandants i els treballadors les treballadores que tenen un t´tiol la denominació del qual coincideix exactament amb el títol expedit per la Universitat d'Alacant. El SEPE també facilita dades sobre graus amb denominacions que, sense coincidir exactament amb els que expedeix la Universitat d'Alacant, resulten molt semblants.

Per als casos en què es disposa de dades d'ocupació d'una titulació la denominació de la qual no coincideix exactament amb la de la UA, es publiquen igualment en el mateix apartat. Les dades no s'agrupen sinó que es presenten en pàgines consecutives.

 

Persona de contacte:
Victor Climent
Centre d'Ocupació de la Universitat d'Alacant
Tel.: 965 90 94 01
A/e: v.climent@ua.es