Tens una idea emprenedora? Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Tens una idea emprenedora?

Sol·licita una cita per a una tutoria d'emprenedoria


Sol·licita cita


Durant les tutories desenvoluparem els temes següents:

 

CANVAS

El CANVAS és un document que fem a l'inici de la defició de la iniciativa emprendedora, en la fase d'ideació. Ens permet centrar i definir en un únic full el conjunt d'aspectes clau del projecte, i posar-los en relació iy augmentar la proposta de valor de la idea perquè l'analitzem en el Pla d'Empresa . Després del pla d'empresa tornarem a redefinir el CANVAS plantejat originalment.

A través de les orientacions d'emprenedoria personalitzades podreu rebre ajuda i suport per a fer el CANVAS .

 

PLA D'EMPRESA

El Pla d'Empresa que és un document base per a l'emprendedor que té 3 finalitats bàsiques:

Conéixer la viabilitat tècnica i econòmica de la teua iniciativa emprenedora.

Donar-te a conéixer davant d'altres.

Definir i interioritzar els objectius empresarials.

 

ACCÉS A ESPAIS

La Universitat d'Alacant, a través del Centre d'Ocupació, dispose d'un conjunt d'espais destinats a incubar les iniciatives emprenedores dels estudiants i les estudiants i els titulats i les titulades.

 Reserva espai de coworking

Espai per a la incubació del meu projecte 

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES TUTORIES D'EMPRENEDORIA

Les Cites d'Orientació per a l'Emprenedoria és un servei del Centre d'Ocupació de la UA dirigit al conjunt de la comunitat universitària en general i als estudians i les estudiants i extitulats o extitulades de la UA, en particular.

L'emprenedoria és una de les formes d'inserció laboral característiques i en expansió del mercat laboral que en l'actualitat té un abast mitjà al voltant d'un 20% sobre el conjunt dels empleats i les empleades.

L'accés a la inserció laboral mitjançant la posada en marxa d'una activitat empresarial es fa a través de mecanismes ben diferenciats que presenten necessitats específiques d'atenció per als emprenedors i les emprenedores que decideixen posar en marxa una iniciativa.

En el centre d'Ocupació de la UA es presta un servei d'atenció integral que inclou una diversitat d'actuacions sobre les diferents fases del procés emprenedor.

A través d' orientacions personalitzades per a l'emprenedoria   et preparem perquè pugues desenvolupar la teua idea. A més et donarem informació sobre el conjunt d'activitats i programes d'emprenedoria que tenen lloc en la UA i en el seu entorn i del qual et pots beneficia r .

 

Persona de contacte

Víctor Climent

Telèfon: 965 90 94 01

A/e: v.climent@ua.es