Portal d'ocupació Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Portal d'ocupació

Cerques ocupació?

El Centre d'ocupació de la Universitat d'Alacant posa a la teua disposició la plataforma online Ícaro UA, una borsa d'ocupació l'objectiu de la qual és facilitar la inserció laboral de la comunitat universitària i el contacte entre universitat i empreses.

Els titulats i les titulades podran donar-se d'alta en la borsa d'ocupació i veure totes les ofertes laborals que gestionen les universitats que formen part d'Ícaro. Podran accedir a aquestes, presentar-se com a candidats o candidates per a formar part de les preseleccions, saber en tot moment com es troba la selecció i si han sigut seleccionats o seleccionades per a acudir a una entrevista de treball.

Les empreses, al seu torn, podran presentar ofertes d'ocupació per als programes disponibles en les universitats incloses en Ícaro, realitzar preseleccions des del mateix portal i veure els perfils inscrits per a cadascuna de les ofertes. Igualment, i com ja  es feia, des del Centre d'Ocupació de la Universitat s'oferirà també la possibilitat de realitzar el procés de selecció complet. Amb aquesta eina es pretén facilitar el procés de cerca de candidats i candidates, i que l'empresa tinga control de les ofertes que ha inserit en la plataforma, els CV que ha rebut, les entrevistes que ha realitzat, la persona seleccionada, etc.

Borsa d'Ocupació Ícaro UA


Persona de contacte:

Noelia Ferri

Telèfon: 965909795

ofertasempleo.ce@ua.es

Ubicació: Edifici Germán Bernàcer