Pràctiques en Conselleria d'Agricultura 2019 Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Pràctiques en Conselleria d'Agricultura 2019

Pràctiques remunerades en la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

La Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ofereix, en el marc del Conveni de Cooperació Educativa subscrit amb la Universitat d'Alacant, pràctiques remunerades en diverses dependències de la Direcció territorial d'Alacant.

PLACES VACANTS 2019 per a estudiants matriculats en 2019-2020: Termini de sol·licitud de l'11 al 16 de setembre de 2019. Pràctiques de l'1 d'octubre al 30 de novembre amb ajuda econòmica de 600 € mes, jornada de 25 hores setmanals, 5 hores diàries de 9:00 a 14:00

 

Característiques de les places oferides:

Com sol·licitar les pràctiques:

Més informació, a baix, en el text de la convocatòria ordinària de juny.

 

Assignació de les pràctiques ofertes OFCA1, OFCA3, OFCA5, OFCA6 y OFCA7. La resta d'ofertes estan pendents d'assignació o de confirmació. Publicarem l'assignació en breu.

Llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses. Les admeses participen en el procés de selecció per part de Conselleria.

Llista de sol·licituds admeses i excloses. Les admeses participen en el procés de selecció per part de Conselleria.

Característiques de les places oferides:

 

Requisits per a poder sol·licitar les pràctiques:

Com sol·licitar les pràctiques:

Termini de sol·licitud:

Procés de selecció:

La unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat i el Centre que impartisca les titulciones requerides, realitzaran una preselecció d'entre els candidats i candidates atenent als següents criteris:

Una vegada realitzada la preselecció, la unitat de Pràctiques enviarà els currículums a la Conselleria perquè realitzen la selecció definitiva. Per a açò podran realitzar entrevistes a través dels mitjans que consideren oportuns.

Una vegada coneguda l'assignació definitiva, la unitat de Pràctiques i el Centre s'encarregaran de la tramitació dels acords de pràctiques i altra documentació acadèmica i administrativa, inclosa la documentació necessària per al pagament de l'ajuda econòmica.

Més informació:

Unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat

Pavelló d'Alumnat

965909887

s.practiques@ua.es