Pràctiques Conselleria d'Habitatge 2019 Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Pràctiques Conselleria d'Habitatge 2019

Pràctiques en Conselleria d'Habitatge 2019

Pràctiques remunerades en la Direcció territorial d'Alacant de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

29-03-2019: Llista d'estudiants seleccionats i seleccionades per a les pràctiques per part de Conselleria

25-03-2019: Llista de sol·licituds admeses i que participaran en el procés de selecció per a les pràctiques oferides per als perfils d'Arquitectura Tècnica i Dret.

18-03-2019: Llista de sol·licituds admeses i que participaran en el procés de selecció per a les pràctiques oferides per a Grau en Enginyeria Civil, Arquitectura,Relacions Laborals, ADE, Gestió i Administració Pública. Les llistes per a Dret i Arquitectura Tècnica es publicaràn una vegada acabats els terminis de sol·licitud.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ofereix, en el marc del Conveni de Cooperació Educativa subscrit amb la Universitat d'Alacant, pràctiques remunerades en la Direcció territorial d'Alacant durant 2019:

Característiques de les places oferides:

Requisits per a poder sol·licitar les pràctiques:

Com sol·licitar les pràctiques:

Termini de sol·licitud:

Procés de selecció:

La unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat i el Centre que impartisca les titulciones requerides, realitzaran una preselecció d'entre els candidats i candidates atenent als següents criteris:

Una vegada realitzada la preselecció, la unitat de Pràctiques enviarà els currículums a la Conselleria perquè realitzen la selecció definitiva. Per a açò podrà n realitzar entrevistes a través dels mitjans que consideren oportuns.

Una vegada coneguda l'assignació definitiva, la unitat de Pràctiques i el Centre s'encarregaran de la tramitació dels acords de pràctiques i altra documentació acadèmica i administrativa, inclosa la documentació necessària per al pagament de l'ajuda econòmica.

Més informació:

Unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat

Pavelló d'Alumnat

965909887

s.practiques@ua.es