Pràctiques Càtedra Germán Bernácer Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Pràctiques Càtedra Germán Bernácer

 

Ets estudiant universitari? T'interessa el món de l'assessoria i/o consultoria en temes econòmics i jurídics? La Càtedra Germán Bernácer et brinda l'oportunitat d'accedir a destacats despatxos professionals on posar els teus coneixements en pràctica i aprendre amb alguns dels millors professionals del sector, despatxos professionals d'advocats i economistes, socis del Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer i de reconegut prestigi en la província d'Alacant.

 

Convocatòria curs 2019-2020

En termes generals, la data d'inici de les pràctiques serà a partir de febrer de 2020 i la data de finalització no podrà sobrepassar el 30/09/2020, ja que estan vinculades al curs 2019-20

Ofertes per a aquesta convocatòria:

Les ofertes disponibles estan en la pàgina web de la Càtedra Germà Bernàcer

Tràmits i inscripció

Requisits per a poder participar:

Termini d'enviament de sol·licituds: del 27 de gener de 2020 fins la data indicada per cada despatx professional.

L'alumnat interessat haurà d'enviar un correu electrònic al despatx professional (el correu de contacte per a l'enviament es mostra en la taula d'oferta de places en la web de la Càtedra) on desitgen realitzar les pràctiques incloent el següent:

Resolució de sol·licituds:

A partir de la data d'enviament de la sol·licitud, els despatxos comunicaran a l'estudiant i a la universitat la seua decisió, i si l'estudiant cumpleix els requisits acadèmics per a realitzar pràctiques extracurriculars, s'iniciaran els tràmits per a la signatura de l'acord de pràctiques a través del Centre corresponent.

Si  l'estudiant seleccionat ha enviat una sol·licitud a més d'un despatx, haurà de comunicar a la resta de despatxos que ja ha sigut seleccionat i que deixa d'estar disponible. Els despatxos contactaran amb els estudiants preseleccionats amb suficient antelació a la data prevista d'incorporació (indicada per cada despatx professional) No obstant, cap pràctica podrà començar sense la tramitació previa de l'acord de pràctiques per part de la universitat.

Per a iniciar les pràctiques, l'estudiant seleccionat haurà de:

- Avaluació i informe tutor/a empresa

- Memòria estudiant (no s'exigeix cap format específic)

- Avaluació del tutor/a UA

Més informació:

Sobre el programa: en la Càtedra Germà Bernàcer: catedragermanbernacer@ua.es

Sobre els tràmits: en la unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat s.practiques@ua.es i telèfon 965909887.