Pràctiques per a estudiants de la UA Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Pràctiques per a estudiants de la UA

 

 

Pràctiques curriculars

Les pràctiques curriculars són les pràctiques formatives que es realitzen en empreses i institucions que han subscrit un conveni de cooperació educativa amb la UA, i estan vinculades a les assignatures de Pràctiques Externes o Prácticum dels diferents plans d'estudi.

Saber més

Pràctiques extracurriculares

Les pràctiques externes extracurriculares també són pràctiques formatives en entitats col·laboradores a través d'un conveni de cooperació educativa, però en aquest cas no estan vinculades a una assignatura del pla d'estudis.

Saber més

Pràctiques internacionals

Realitza pràctiques en l'estranger, alhora que adquireixes experiència i millores l'idioma.

Saber més

 

Programas de pràctiques amb convocatòria


Saber més

Programa de pràctiques GIPE (remunerades)

Les pràctiques externes extracurriculares i remunerades del GIPE, són pràctiques formatives en entitats col·laboradores, que en aquest cas, tenen conveni de cooperació educativa amb la Universitat i la seua Fundació.

Saber més


 

D'acord amb el comunicat de data 12 març de 2020 emés per la Generalitat Valenciana, a fi de frenar o pal·liar els riscos de contagi o transmissió de propagació del coronavirus 2019-NCOV, s'ha suspés l'activitat docent presencial en les universitats a partir del dilluns 16 de març. Aquesta suspensió inclou l'assistència del nostre alumnat a les entitats en les quals estan realitzant les seues pràctiques externes presencials. Fins nou avís, les pràctiques que s'estiguen realitzant queden suspeses i per a les pràctiques que encara no hagen començat s'ajorna la data d'inici.