Pràctiques per a estudiants de la UA Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Pràctiques per a estudiants de la UA

 

 

D'acord amb el comunicat de data 12 març de 2020 emés per la Generalitat Valenciana i l'Estat d'Alarma decretat pel Govern d'Espanya a fi de frenar o pal·liar els riscos de contagi o transmissió de propagació del coronavirus COVID-19, s'ha suspés l'activitat docent presencial en les universitats a partir del dilluns 16 de març. Aquesta suspensió inclou l'assistència del nostre alumnat a les entitats en les quals estan realitzant les seues pràctiques externes presencials. Fins nou avís, les pràctiques que s'estiguen realitzant queden suspeses i per a les pràctiques que encara no hagen començat s'ajorna la data d'inici.

Més informació sobre la situació de les pràctiques externes en l'apartat d'Alumnat del Pla de Continuïtat Docent de la UA

 

Pràctiques curriculars

Les pràctiques curriculars són les pràctiques formatives que es realitzen en empreses i institucions que han subscrit un conveni de cooperació educativa amb la UA, i estan vinculades a les assignatures de Pràctiques Externes o Prácticum dels diferents plans d'estudi.

Saber més

Pràctiques extracurriculares

Les pràctiques externes extracurriculares també són pràctiques formatives en entitats col·laboradores a través d'un conveni de cooperació educativa, però en aquest cas no estan vinculades a una assignatura del pla d'estudis.

Saber més

Pràctiques internacionals

Realitza pràctiques en l'estranger, alhora que adquireixes experiència i millores l'idioma.

Saber més

 

Programas de pràctiques amb convocatòria


Saber més

Programa de pràctiques GIPE (remunerades)

Les pràctiques externes extracurriculares i remunerades del GIPE, són pràctiques formatives en entitats col·laboradores, que en aquest cas, tenen conveni de cooperació educativa amb la Universitat i la seua Fundació.

Saber més