Assessorament per a contractar estudiants amb discapacitat Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Assessorament per a contractar estudiants amb discapacitat

Volem per aquesta via posar-nos a la disposició de l'empresa per a informar-li dels avantatges que implica per al seu projecte la contractació de titulats professionals amb alguna discapacitat.

Com se sap, la Llei General de Discapacitat insta les empreses de més de 50 treballadors a incorporar a la plantilla un percentatge de treballadors amb discapacitat. Mesura que pretén ser un trampolí a la normalització ja que fomenta que professionals amb discapacitat s'inserisquen en el mercat laboral ordinari. A més de la necessitat de complir la normativa s'ha constatat que la incorporació de persones amb discapacitat en l'empresa té múltiples avantatges, entre els quals destaquen les bonificacions i les reduccions fiscals: 

Es pot consultar en l'enllaç següent el quadre resum de les ajudes per contractació d'empleats amb discapacitat.

Amb tot, a més d'aprofitar el talent dels qui durant la seua carrera han demostrat salvar més obstacles podem enriquir el clima laboral mitjançant l'aposta per la inclusió i la diversitat; per a això pots contactar amb el nostre servei per a informar-te sobre accessibilitat i incorporació de talent al teu projecte: El talent està en tots, compta amb tots.

El Centre d'Ocupació pot ajudar-te en els teus dubtes sobre contractació de titulats amb discapacitat, accessibilitat o ajustos en el lloc de treball, entre altres qüestions.

Telèfon : 965 90 97 84 (Esther Gallego)
A/e : orientacion.ce@ua.es
Ubicació : Planta baixa de l'Edifici Ciències Socials (despatx 0034PB081), és aconsellable sol·licitar cita prèvia per a organitzar millor la trobada.