Vull oferir pràctiques Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Vull oferir pràctiques

Formulari per al curs 2019-20

Si vols oferir pràctiques tens tres opcions, depenent de:

  1. si la selecció d'estudiants  la realitza la universitat, a través dels seus Centres,
  2. si tú selecciones candidat o candidata sense la mediació de la universitat (el o l'estudiant es posa en contacte amb la teua empresa)
  3. si tú selecciones candidat o candidata amb la mediació del personal tècnic del GIPE, que t'enviarà les candidatures.

 

 

La universitat selecciona estudiant

Aquestes pràctiques tenen una durada limitada a les hores que indique l'assignatura de pràctiques, en cas de pràctiques vinculades a assignatura, però poden perllongar-se com a pràctiques extracurriculars (màxim 750 hores) amb l'acord de totes les parts. La universitar donarà prioritat en l'assignació als estudiants matriculats en les assignatures de pràctiques i en una segona fase ofertarà les places no cobertes com a extracurriculars i l'empresa podrà seleccionar candidat o candidata.

Poden ser remunerades o no.

Tú selecciones estudiant sense la mediación de la universitat

Aquestes pràctiques poden estar vinculades a assignatura en el cas d'alguns plans d'estudi, però l'habitual és que es tracte de pràctiques extracurriculars (màxim 750 hores). La universitar donarà prioritat en l'assignació als estudiants matriculats en les assignatures de pràctiques i en una segona fase ofertarà les places no cobertes com a extracurriculars.

Poden ser remunerades o no.

 

 

 

Tú selecciones estudiant amb la mediació de la universitat

Aquestes pràctiques són sempre extracurriculars. El personal tècnic del GIPE preselecciona candidatures de la borsa d'estudiants que volen realitzar aquestes pràctiques.

Són sempre remunerades amb una quantitat prefixada i l'empresa abona una quantitat per despeses de gestió.

 

Totes les pràctiques han de realitzar-se a través d'un conveni de cooperació educativa, ja que es tracta d'activitats formatives que requereixen la supervisió de la universitat. La normativa aplicable és la mateixa per a totes les modalitats de pràctiques. Tens més informació en cadascun dels apartats anteriors.