Seguiment i tutela de l'alumnat en pràctiques Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Seguiment i tutela de l'alumnat en pràctiques

PERFIL TUTOR O TUTORA D'EMPRESA O CENTRE DE PRÀCTIQUES

Quan accedeixes a UACloud apareixen totes les eines que tens a la teua disposició com a tutor o tutora extern. La targeta PRÀCTIQUES EN EMPRESA és la principal i des d'ella pots accedir a les gestions i tràmits relacionats amb les pràctiques.

Pàgina d'inici d'UACloud

La utilitat de tenir la resta de tajetas també visibles és que en la part acolorida de la targeta apareix en un cercle blanc un nombre que indica l'existència de tràmits per realitzar. Per exemple, en la targeta TUTORIES apareixerà un nombre si l'o l'estudiant ha enviat una tutoria. O en la de MISSATGES apareixerà un nombre si el tutor o la tutora UA o el Centre de gestió han enviat algun avís.

Quan accedeixes des d'alguna de les pantalles a una o a una altra eina / aplicació d'UACloud, aquesta s'obri en una finestra diferent.

Quines utilitats té l'eina

En entrar en PRÀCTIQUES EN EMPRESA hi ha diverses opcions de menú. Les bàsiques pel que fa a la tutela de les pràctiques són aquestes:

  1. Selecciona el curs acadèmic
  2. Si vas a Cercar eixiran tots els i les estudiants que tingues assignats per a tuteles. Si són molts, pots icluir primer criteris de cerca. Si cerques per DNI, no poses la lletra.

 

Apartadod de pràctiques en empresa de l'UACloud

Pràctiques en empresa de l'UACloud 2

 

En Mes informació s'obri un requadre amb diverses pestanyes en les quals tens totes les dades de les pràctiques i també l'opció d'enviar Missatges a cadascuna de les parts implicades: estudiants, tutor UA, Centre de gestió. En el missatge és possible adjuntar documents.

 

Enviant missatge des de més informació de pràctiques en emprea de l'UACloud

La resta de participants en les pràctiques podran enviar-te a tu com a tutor o tutors d'empresa un missatge per la mateixa via i podràs llegir-los i consultar-los a través de l'eina MISSATGES (en COMUNCIACIÓ).

En la pestanya PRÀCTICA podràs descarregar el Certificat Negatiu de Delictes Sexuals de l'estudiant, si escau (solament per a pràctiques en centres amb menors d'edat)

En la pestanya AVALUACIÓ podràs avaluar les pràctiques realitzades per l'estudiant una vegada finalitzades (veure guia per a l'avaluació de les pràctiques)


Opcions de gestió disponibles en pràctiques en empresa de l'UACloud