Vull ser mentor Centre d'Ocupació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'Ocupació
Centre d'Ocupació

Vull ser mentor

Logo Mentoring UA

El Programa de Mentoring UA , en el marc del Projecte Campus de l'Emprenedor Innovador, va dirigit a aquells i aquelles estudiants o titulats i titulades de la Universitat d'Alacant amb esperit emprenedor que cerquen l'assessorament d'un professional perquè els aconselle i ajude en el procés de desenvolupament de la seua idea de negoci, des de la concepció de la mateixa fins al projecte de negoci.

El Mentoring és una eina destinada a desenvolupar el potencial de les persones, basada en la transferència de coneixements i en l'aprenentatge a través de l'experiència. Tot açò, dins d'un procés en el qual s'estableix una relació personal i de confiança entre el mentor o la mentora i el mentorizado o mentorizada. Entenem la figura del mentor i de la mentora com una persona amb experiència professional que ajuda, guia, estimula i orienta a estudiants, titulats i titulades en el seu desenvolupament com a emprenedors.

Per tant, si desitges formar part del programa Mentoring UA, inscriu-te en Alumni sol·licitant ser Mentor/a. Ens posarem en contacte amb tu en el moment que algun estudiant o alumni sol·licite mentorización.

¿Quins compromisos adquireixen els participants?

¿Quins compromisos adquireixen els mentors?

En cas d'estar intesado o interessada a ser mentor/a, contacta amb empleabilidad.ce@ua.es i demana més informació sobre aquest tema.