Saltar apartados

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Mario Benedetti

CONFERENCES AND

CULTURAL ACTIVITIES

MULTIMEDIA CHANNEL PUBLICATIONS

LIBRARY

MARIO BENEDETTI

ÚLTIMES NOTÍCIES

21/03/2019
CONFERÈNCIA DE TRINIDAD BARRERA

Continuem amb les nostres activitats i en aquesta ocasió, en commemoració al 20 aniversari del CeMaB, comptem amb una professora i investigadora especialment vinculada al nostre Centre d'Estudis, figura clau de l'hispanoamericanismo a Espanya: la Catedràtica en Literatura Hispanoamericana Trinidad Barrera (Universitat de Sevilla).

El pròxim dia 28 de març impartirà la conferència «La narrativa argentina del post boom: de Ricardo Piglia a Marcelo Birmajer»,a les 10:00 h, en el CeMaB.

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
20/03/2019
Presentació de la Fundació Delibes i semblança de l'autor

El dia 27 de marzo, a les 10:00 en el CeMaB, tindrà lloc la presentación del modelo de gestión de la Fundación Miguel Delibes a càrrec del seu Director gerent, Javier Ortega Álvarez. Aquesta Fundació, que ha pres el testimoni dels valors que Delibes va fer seus i va defensar convertint-los en senyals d'identitat de la Institució, té els següents objectius i finalitats: la recopilació i custòdia del llegat cultural de l'autor, l'estudi i difusió de la seua figura i la seua obra, i el foment i suport als estudis i recerques sobre temes que han sigut constants en la seua obra.

A la vesprada, a les 20:15, en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Av. Ramón y Cajal, 4 - Sala Rafael Altamira), serà Elisa Delibes de Castro, filla de l'escriptor i Presidenta de la Fundació, qui realitzarà una semblanza sobre su padre.

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferències
18/03/2019
CONFERÈNCIA DE LA ESCRITORA MARTA SANZ

L'escriptora Marta Sanz estarà el dia 25 de març, a les 20:00 h, en la Biblioteca Miguel Hernández de Villena (Plaça de Santiago, 7) per a impartir la conferència “Clavícula: el cos com a relat”. Comptarà amb la presentació deª M Ángeles Alonso (Directora de la Seu Universitària de Villena) i Mónica Ruiz (Universitat d'Alacant).

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
27/02/2019
OBERT TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER Al CONGRÉS INTERNACIONAL JUAN GIL-ALBERT 2019

La inscripció serà GRATUÏTA i es pot realitzar fins a l'1 d'abril.

Les persones que acrediten una assistència mínima del 80% rebran un diploma expedit pel Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti, de la Universitat d'Alacant, i de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert". 

CulturaLiteraturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Congressos
11/02/2019
BUTLLETÍ CeMaB Núm. 12 (JULIO-DESEMBRE 2018)
Avui publiquem nou número del Butlletí CeMaB, la imatge del qual de coberta ha volgut destacar el 20 aniversari del Centre. Seguint la seva estructura habitual, fa un repàs de l'activitat acadèmica, investigadora i divulgativa del Centro en els últims sis taules i de les publicacions i projectes dels seus integrants; dóna noticia de les activitats programades fins al final d'aquest curs lectiu; i anuncia els pròxims congressos internacionals sobre literatura llatinoamericana. Convidem a tota la comunitat universitària i a la societat civil a participar en la nostra programació.

 

CulturaExposicionsCinemaLiteraturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
06/02/2019
ACTIVITATS CEMAB GENER-JUNY 2019

En enguany tan especial en el qual celebrem el 20 Aniversari del CeMaB, en el marc del 40 aniversari de la UA, hem volgut commemorar aquesta efemèride amb una  programació de gener a juny en la qual l'extensió universitària té una marcada importància, per a açò ha sigut fonamental la col·laboració amb diverses institucions, tals com: el Consolat d'Uruguai en Valencia, l'Ambaixada de Cuba a Espanya, la Fundació Delibes, l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, la llibreria 80 móns, així com les seus universitàries de VillenaTorrevella i Alacant.

El programa inclou conferències d'escriptors i presentacions de llibres, activitats acadèmiques, el congrés dedicat a Juan Gil-Albert coorganitzat amb l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i activitats culturals, que culminaran amb un esdeveniment central el 17 demaig , una data d'homenatge al poeta Mario Benedetti quan es compleixen 10 anys de la seua defunció.

En els mitjans

CulturaCinemaLiteraturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferènciesCongressos

 

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464