Saltar apartados

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Mario Benedetti

CONFERENCES AND

CULTURAL ACTIVITIES

MULTIMEDIA CHANNEL PUBLICATIONS

LIBRARY

MARIO BENEDETTI

ÚLTIMES NOTÍCIES

02/12/2019
CONFERÈNCIA I PRESENTACIÓ DE LLIBRE DE LA PROFª SONIA BETANCORT

El pròxim 9 de desembre, a les 11 h, Sonia Betancort (Universitat Camilo José Cela, Madrid), ens parlarà sobre "Borges, explorador de cultures llunyanes" en el CeMaB.


A la vesprada,
a les 20 h, en la llibreria 80 mons (Av. General Marvá, 14, Alacant) presentarà el seu llibre Orient no és una peça de museu. Jorge Luis Borges, la clau orientalista i el manuscrit de Què és el budisme (Publicacions de la Universitat de Salamanca, 2019).

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...GrausLiteraturaEspanyol: Llengua i LiteraturesHistòriaConferències
28/11/2019
JORNADA 80 ANYS DE L'EXILI

ACTIVITAT CANCEL·LADA

27/11/2019
CONFERÈNCIA DEL CATEDRÀTIC MANUEL AZNAR

El pròxim 2 de desembre, a les 20 h, Manuel Aznar, Catedràtic de Literatura Espanyola Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona, ens parlarà sobre "1939 i l'exili republicà, vuitanta anys després" en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Sala Altamira). Anzar estarà acompanyat de Carles Cortés, Vicerector de Cultura, Esport i Llengües.

CulturaGrausLiteraturaEspanyol: Llengua i LiteraturesFilologia CatalanaHumanitats
21/11/2019
CONFERÈNCIA DE L'ESCRIPTOR MEXICÀ JUAN PABLO VILLALOBOS

El 27 de novembre, a les 16 h, ens visitarà en el CeMaB l'escriptor mexicà Juan Pablo Villalobos, que ens parlarà sobre "Risa y solemnidad: irreverencia y prestigio en la literatura latinoamericana".


Villalobos, una de les veus més destacades de la narrativa llatinoamericana actual i el segell característic de la qual és un particular, iconoclasta i càustic humor negre que hibrida els gèneres.

Àlbum fotogràfic

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...GrausLiteraturaEspanyol: Llengua i LiteraturesHumanitatsConferències
18/10/2019
Nº 42 DE LA COL·LECCIÓ QUADERNS D'AMÉRICA SIN NOMBRE

Acaba de publicar-se el número 42 de la col·lecció Quaderns de América sin Nombre titulat“Certezas de una ilusión. “Hamlet y Don Quijote en la poesía en prosa de José Antonio Ramos Sucre”, per Berta Guerrero Almagro amb pròleg de Vicente Cervera.

Recordem que qualsevol Quadern de la col·lecció Amèrica sense Nom pot adquirir-se en el Servici de Publicacions de la Universitat dAlacant o a través del seu correu electrònic publicaciones.ventas@ua.es.

 

CulturaLiteraturaDivulgació científica
30/09/2019
BUTLLETÍ CEMAB NUM. 13 (GENER-JUNY 2019)

Amb la publicació d'aquest nou nombre del Butlletí CeMaB que fa un repàs de l'activitat acadèmica, investigadora i divulgativa del Centre en els últims sis mesos i de les publicacions i projectes dels seus integrants, la relació d'activitats programades del primer quadrimestre d'aquest curs 2019-2020, així com la notícia dels pròxims congressos internacionals sobre literatura llatinoamericana. A més, amb aquest nombre inaugurem el nou apartat de “Signatura convidada” amb l'escriptor i director de cinema Gonzalo Suárez.  

Com a text de tancament trobarem un emotiu homenatge als mestres José Pascual Buxó i Roberto Fernández Retamar, que ens han deixat recentment.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Beques i ajudesLiteraturaDivulgació científicaEn valenciàJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos

 

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464