Saltar apartados

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Mario Benedetti

CONFERENCES AND

CULTURAL ACTIVITIES

MULTIMEDIA CHANNEL PUBLICATIONS

LIBRARY

MARIO BENEDETTI

ÚLTIMES NOTÍCIES

29/05/2019
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "DIAMELA ELTIT: NO HI HA ARMADURA QUE LA SOSTINGA" PER MARCELA BARNÚS

Dimecres que ve 5 de juny, a les 17 h, explicarem en el CeMaB amb la presència de Marcela Barnús (directora del Centre d'Extensió Artística i Cultural de la Universitat de Talca, Xile) que ens presentarà el llibre Diamela Eltit: No hay armazón que la sostenga, una recopilació d'entrevistes a càrrec de Mónica Barrientos. Aquesta publicació forma part de la col·lecció “Dones en la literatura” (Editorial de la Universitat de Talca) que arreplega importants veus com Carmen Berenguer, Alejandra Costamagna, Eugenia Brito i  Elvira Hernández.

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències
16/04/2019
20 ANIVERSARI CEMAB

La visita i col·laboració d'escriptors i investigadors llatinoamericans de reconegut prestigi, les conferències, congressos i innombrables activitats culturals realitzades i, de manera especial, la presència entranyable d'un ampli públic en els actes programats durant aquesta marxa, han fet possible que celebrem el pròxim 17 de maig el nostre vintè aniversari.

Per a celebrar aquest esdeveniment comptarem amb la presència de dues figures essencials en el panorama literari actual que van mantenir un estret vincle amb Mario Benedetti: Luis García Montero i Juan Cruz.

Per açò, volem convidar-vos al fet que ens acompanyeu, una vegada més, en aquest acte tan especial per

Lloc: Sala El Cub del MUA (Museo de la Universitat d'Alacant) a las 12:00 h.

En els mitjans

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
11/02/2019
BUTLLETÍ CeMaB Núm. 12 (JULIO-DESEMBRE 2018)
Avui publiquem nou número del Butlletí CeMaB, la imatge del qual de coberta ha volgut destacar el 20 aniversari del Centre. Seguint la seva estructura habitual, fa un repàs de l'activitat acadèmica, investigadora i divulgativa del Centro en els últims sis taules i de les publicacions i projectes dels seus integrants; dóna noticia de les activitats programades fins al final d'aquest curs lectiu; i anuncia els pròxims congressos internacionals sobre literatura llatinoamericana. Convidem a tota la comunitat universitària i a la societat civil a participar en la nostra programació.

 

CulturaExposicionsCinemaLiteraturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
06/02/2019
ACTIVITATS CEMAB GENER-JUNY 2019

En enguany tan especial en el qual celebrem el 20 Aniversari del CeMaB, en el marc del 40 aniversari de la UA, hem volgut commemorar aquesta efemèride amb una  programació de gener a juny en la qual l'extensió universitària té una marcada importància, per a açò ha sigut fonamental la col·laboració amb diverses institucions, tals com: el Consolat d'Uruguai en Valencia, l'Ambaixada de Cuba a Espanya, la Fundació Delibes, l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, la llibreria 80 móns, així com les seus universitàries de VillenaTorrevella i Alacant.

El programa inclou conferències d'escriptors i presentacions de llibres, activitats acadèmiques, el congrés dedicat a Juan Gil-Albert coorganitzat amb l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i activitats culturals, que culminaran amb un esdeveniment central el 17 demaig , una data d'homenatge al poeta Mario Benedetti quan es compleixen 10 anys de la seua defunció.

En els mitjans

CulturaCinemaLiteraturaDivulgació científicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...JornadesCursos i tallersConferènciesCongressos

 

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464