Saltar apartados

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Mario Benedetti

CONFERENCES AND

CULTURAL ACTIVITIES

MULTIMEDIA CHANNEL PUBLICATIONS

LIBRARY

MARIO BENEDETTI

ÚLTIMES NOTÍCIES

16/01/2020
TAULA REDONA "EDITAR EN EL SEGLE XXI, UN REPTE POSSIBLE?"

El 23 de gener, a les 17 h en el CeMaB, es realitzarà la Taula redona “Editar en el siglo XXI, ¿un reto posible?” con la intervención de Marta Martínez Carro (Microeditorial Contraescritura), Luis Sánchez Martín (Boria Ediciones) i Vega Cerezo (Penguin Random House Grupo Editorial). Organitzat pel Màster en Estudis Literaris (MaEsL), CeMaB i Llibreria 80 Mons.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...GrausLiteraturaEspanyol: Llengua i LiteraturesJornadesCursos i tallers
10/01/2020
CONVOCATÒRIA DEL CONGRÉS INTERNACIONAL DEDICAT Al CENTENARI DE MARIO BENEDETTI

Des de la Universitat d'Alacant, a través del CeMaB i amb la col·laboració de l'Institut Cervantes, volem commemorar els cent anys del naixement de l'escriptor uruguaià Mario Benedetti amb la celebració, entre altres actes que es duran a terme durant l'any, d'un Congrés Internacional dedicat a l'escriptor. Un Congrés que estarà presidit honoríficament pel poeta xilè Raúl Zurita i en el qual es comptarà amb la presència de creadors vinculats a l'obra de Benedetti i crítics de la mateixa de llarga trajectòria, que integren el Comitè Científic.

La trobada tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d'octubre de 2020 en les instal·lacions del CeMaB que commemora amb el seu nom l'estreta relació de Mario Benedetti amb la nostra institució, que alberga i preserva la seua biblioteca madrilenya en la Facultat de Filosofia i Lletres.

El Congrés està obert a comunicacions les propostes de les quals han de fer-se arribar a través del formulari habilitat en la pàgina web des del 10 de gener fins al 15 d'abril.

CulturaGrausLiteraturaEspanyol: Llengua i Literatures
08/01/2020
TERTÚLIA LITERÀRIA "ENTRE AHIR I AVUI (VI), DEL TEXT A la IMATGE"

 

La «Tertúlia literària: entre ahir i avui. Del text a la imatge» té per objectiu reunir persones amants de la literatura per a comentar textos des del segle XIX fins a l'actualitat. Ens valdrem de projeccions, articles d'actualitat, llibres i relats. 
En aquesta sisena edició de la tertúlia estaran presents, entre altres, Andrés NeumanHoraci Quiroga, Jorge L. BorgesMario BenedettiMiguel HernándezOctavio Paz i molts altres. En aquest cicle, en particular, comptarem amb la visita de Mariano Sánchez Soler, qui donarà una dissertació sobre La novel·la negra. I  també comptarem amb la visita sorpresa d'escriptors i personatges altament qualificats de la literatura local, per a desenvolupar diferents temes, entre ells La literatura mexicana en l'actualitat. Tot això, gràcies a la visita i aportació de persones molt reconegudes en el  món literari del nostre entorn geogràfic més pròxim.

Coordinat per E. María Luisa Cossovich

LLOC DE REALITZACIÓ: Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Sant Ferran, 40)

PERIODITZACIÓ: Cada dimecres, del 15 de gener al 10 de juny de 2020

INSCRIPCIÓ - Places limitades: La inscripció serà GRATUÏTA i es pot realitzar fins al 14 de gener a través de formulari .
PROGRAMA

Les persones que acrediten una assistència mínima del 80% rebran un diploma expedit pel Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA
CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...CinemaLiteraturaCríticaCursos i tallers

 

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464