Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..detti - Notícies publicades en Novembre, 2014

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Novembre, 2014

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2014
 • Dilluns, 24
 • presentacion-libro-oswaldo

  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "SER DONA I ESTAR PRESENT. DISSIDÈNCIES DE GÈNERE EN LA LITERATURA MEXICANA CONTEMPORÀNIA"

  El dilluns 1 de desembre les 13:00h, en el CeMaB, el professor Oswaldo Estrada de la University of North Carolina at Chapel Hill presentarà el seu llibre  “Ser mujer y estar presente. Disidencias de género en la literatura mexicana contemporánea” (México, UNAM, 2014). 

  Cartell

  Àlbum de fotos

 • Dimarts, 18
 • seminari alberto ortiz

  SEMINARI A càrrec del DR. ALBERTO ORTIZ, "PENSAMIENTO Y LITERATURA EN EL BARROCO NOVOHISPANO"

  El dilluns 24 de 8:00 a 10:00 i de 12:00 a 14:00 i el dimarts 25 de novembre de 10:00 a 12:00 hores tindrà lloc, en el CeMaB, el seminari a càrrec del Dr. Alberto Ortiz, "Pensamiento y literatura en el barroco novohispano". Organitzat pel Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística i el Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura.

  Cartell

  Àlbum de fotos

 • Dilluns, 10
 • cartell geografia i paisatge

  SEMINARI "GEOGRAFÍA Y PAISAJE EN LA LITERATURA ESPAÑOLA E HISPANOAMERICANA"

  Durant els dies 10 i 11 de desembre tindrà lloc, en el CeMaB, el Seminari ”Geografía y paisaje en la literatura española e hispanoamericana”, dirigit per Jorge Olcina i Eva Valero.

  El seminari pretén ser una posada al dia de recerques dutes a terme en els últims anys en diferents universitats espanyoles en relació amb les formes de transmissió escrita, a través de les obres literàries, de les sensacions i de la fascinació de l'espai geogràfic en la narrativa espanyola i hispanoamericana.

  Organitzat pel Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, la facultat de Filosofia i Leras, el Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física i el Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura.

  Reconegut per 15 hores ICE

  INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: La matrícula és GRATUÏTA. La inscripció es pot realitzar fins al 9 de desembre enviant al correu electrònic centro.benedetti@ua.es les següents dades: nom i cognoms, DNI, adreça postal, telèfon i correu electrònic. 

  Programa

  Cartell

  Àlbum de fotos

 • Divendres, 7
 • Fullet VIII seminari hispà-argentí

  VIII SEMINARIO HISPANO-ARGENTINO "LOS DISCURSOS SOCIALES DE LAS EMOCIONES"

  Del 27 al 28 de novembre tindrà lloc, en el CeMaB, el VIII Seminario Hispano-Argentino “Los discursos sociales de las emociones”. Organitzat pel Departament de Sociologia II, Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura i el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti, en coorganización amb la Facultat d'Humanitats de la Universitat Nacional del Litoral (Argentina), i amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i la Facultat de Filosofia i Lletres.

  L'objectiu d'aquesta VIII edició del Seminari és intentar abordar la funció social i discursiva de les emocions des d'una perspectiva interdisciplinària.

  INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: La matrícula és GRATUÏTA. La inscripció es pot realitzar fins al 26 de novembre a través del correu electrònic, centro.benedetti@ua.es, enviant les següents dades: Cognoms, Nom; DNI; adreça postal; telèfon i email.

  Reconegut amb 10 hores ICE

  Programa

 • Dijous, 6
 • cartell expo espanya ha de saber

  Cicle d'activitats en el CeMaB entorn de l'exposició "España debe saber [superar la posguerra]" (Sala Aifos), comisariada pel professor José Miguel Santacreu.

   

  Calendari d'activitat

  Cartell

   

 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464