Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..detti - Notícies publicades en Novembre, 2015

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Novembre, 2015

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2015
 • Dimarts, 17
 • Óscar Armando García

  CONFERÈNCIA A CÀRREC D'ÓSCAR ARMANDO GARCÍA GUTIÉRREZ "Rescate documental del teatro evangelizador en la Nueva España"

  El  dimarts 24 de novembre a les 10.00 h., el Dr. Óscar Armando García Gutiérrez (Universidad Nacional Autónoma de México) impartirà la conferència titulada "Rescate documental del teatro evangelizador en la Nueva España" en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

  Cartell

 • Dilluns, 9
 • cartell Seminario Internacional sobre Innovación territorial y Emprendimientos

  SEMINARIO INTERNACIONAL SOBRE INNOVACIÓN TERRITORIAL Y EMPRENDIMIENTOS. DESARROLLO LOCAL Y GESTIÓN DE LA COOPERACIÓN EN EL CONTEXTO DE ESPAÑA Y AMÉRICA LATINA

  Els dies 19 i 20 de novembre s'impartirà en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti el “Seminario internacional sobre Innovación Territorial y Emprendimientos. Desarrollo local y gestión de la cooperación en el contexto de España y América latina”.

  Organitzat per la Facultat de Filosofia i Lletres (UA), la delegació de la Comunitat Valenciana del Col·legi de Geògrafs d'Espanya i el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

  INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: La matrícula és GRATUÏTA. La inscripció es pot realitzar fins al 18 de novembre a través del correu electrònic, centro.benedetti@ua.es, enviant les següents dades: nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic.

  Reconegut amb 12 hores ICEPortada

  Programa Interior Portada

  Cartell

 • investidura chile raul zurita

  Video sobre la Investidura de Raúl Zurita com a Doctor Honoris causa per la Universitat Tècnica Federico Santa María de Valparaíso (Xile)

  Compartim aquest vídeo d'homenatge a Raúl Zurita amb motiu de la Investidura del poeta com a Doctor Honoris causa en la Universitat Tècnica Federico Santa María, la setmana passada.

 • Divendres, 6
 • IX Seminario Hispano argentino

  IX SEMINARIO HISPANO ARGENTINO "EROS Y THANATOS EN LAS ARTES Y LA LITERATURA ESPAÑOLAS Y LATINOAMERICANAS"

  Els dies 26 i 27 de novembre es realitzarà en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti el IX Seminario hispano-argentino «Eros y Thanatos en las artes y la literatura españolas y latinoamericanas».

  Organitzat pel Departament de Sociologia I (UA), Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura (UA), Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti (UA) i Facultad de Humanidades y Ciencias (Universidad Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina).

  Amb la col·laboració de Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística (UA), Facultat de Ciències Econòmiques, Empresarials i Socials (UA) i Facultat de Filosofia i Lletres (UA).

  INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: La matrícula és GRATUÏTA. La inscripció es pot realitzar fins al 25 de novembre a través del correu electrònic, centro.benedetti@ua.es, enviant les següents dades: nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic.

  Reconegut amb 10 hores ICE

  Programa

 • Dijous, 5
 • Ricardo Senabre

  JORNADES EN HOMENATGE A RICARDO SENABRE

  La UA homenatjarà els pròxims 12 i 13 de novembre a Ricardo Senabre, natural d'Alcoi, catedràtic d'universitat i prolífic crític literari, que va morir a principis de febrer d'enguany.

  En el marc d'aquest homenatge, el dijous dia 12 a les 10 h. es durà a terme en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti una sèrie de conferències sobre la seua labor professional i sobre la seua vida:

  • L'escriptor Lorenzo Silva tractarà la relació entre l'escriptor i la crítica, és a dir, entre el creador (Silva) i el lector especialitzat (Senabre): "El escritor y la crítica. Homenaje a Ricardo Senabre"
  • María Jesús Mancho (Universidad de Salamanca) aprofundirà en la seua faceta com a professor universitari: "Ricardo Senabre, añorado maestro"
  • El seu fill, David Senabre (Universitat Internacional de Catalunya), evocarà el seu perfil més humà: "Meditaciones sobre mi padre, Ricardo Senabre"
  • Ángel Basanta (President de l'Associació Espanyola de Crítics Literaris) recordarà la seua labor més coneguda, la de crític literari: "Ricardo Senabre, crítico literario ejemplar"

  El divendres dia 13 a les 20 h., en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi, tindrà lloc el Solemne Acte d'Homenatge a Senabre en el qual se li concedirà de manera pòstuma el Llorer d'Or de la Universitat d'Alacant i la Medalla d'Or de la Ciutat.
  Laudatio a càrrec del catedràtic de Literatura Espanyola de la UA Ángel Luis Prieto de Paula.

  Cartell

 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464