Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..edetti - Notícies publicades en Octubre, 2015

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Octubre, 2015

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Octubre, 2015
 • Dimecres, 28
 • Raúl Zurita

  UN ALTRE DOCTORAT HONORIS CAUSA PER A RAÚL ZURITA, ARA PER LA UNIVERSIDAD TÉCNICA FEDERICO SANTAMARÍA DE VALPARAÍSO

  La setmana pròxima la Universidad Técnica Federico Santamaría de Valparaíso (Chile) concedirà a Raúl Zurita el grau de Doctorat Honoris causa, el segon que obté després del de la Universitat d'Alacant en el passat mes de març.

  En les activitat programades, que inclouen conferències, representacions, projeccions, recitals i un seminari, participarà professorat de la nostra Universitat: Cecilia Gómez i Nuria Grané, vicerectores de la nostra universitat; Juan Mesa, degà de la Facultat de Filosofia i lletres; i el catedràtic José Carlos Rovira, que impartirà conferències i presentarà la Biblioteca d'autor dedicada al poeta en la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

  Programa

 • Dilluns, 26
 • cartell Homero Aridjis

  HOMERO ARIDJIS A ALACANT

  La setmana que ve tindrem el plaure de rebre en la Universitat d'Alacant a l'escriptor Homero Aridjis, un dels intel·lectuals mexicans de major prestigi, per a una sèrie d'activitats impartides en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  El dilluns 2 de novembre a les 10:00 h. es presentarà en el CeMaB el portal que ha elaborat sobre la seua obra la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, sota l'adreça d'Aníbal Salazar Anglada (Universitat Ramon Llull) i Laurence Pagacz (Université Catholique de Louvain). En la presentació intervindrà el professor Aníbal Salazar, que realitzarà una introducció a l'obra del poeta, i el propi Homero Aridjis, que parlarà sobre la seua obra i recitarà alguns poemes.

  El dimarts 3 de novembre a les 20:00 h. l'autor donarà un recital de poesia en la Sala de Conferències de la Seu Ciutat d'Alacant (Carrer San Fernando, 40).

  Cartell

  Cartell Seu Ciutat d'Alacant

  Enllaç al vídeo

 • Dijous, 15
 • cartell Pedro i el capità

  REPRESENTACIÓ TEATRAL "PEDRO Y EL CAPITÁN" de Mario Benedetti

  El dimarts 20 d'octubre es representarà l'obra de Mario Benedetti "Pedro y el capitán" en el Paranimf de la Universitat d'Alacant a les 12 h.

  És una iniciativa personal dels actors Sergio Sempere i Ángel Romero, i de la directora Victoria Guillén, professora del Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d'Alacant. Aquest text de Mario Benedetti està produït per Teada i compta amb la col·laboració del Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

  (Sessió per a IES. Entrada 3 €. Reserves per a grups en ofi.cultura@ua.es)

  Cartell

 • Dimarts, 13
 • confe-selena-millares

  SELENA MILLARES A ALACANT

  Dilluns que ve, 19 d'octubre, a les 10.00 h, la professora de Literatura hispanoamericana Selena Millars (Universitat Autònoma de Madrid) impartirà la conferència titulada "Pablo Neruda, poeta a l'avantguarda" en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

  A les 20.15 h., en la Seu Ciutat d'Alacant (Sala Rafael Altamira), presentarà la seua novel·la "El far i la nit" (Ed. Barataria, 2015), guardonada per unanimitat amb el Premi Internacional de Literatura Antonio Machado (Collioure).

  Cartell

  Cartell Seu Ciutat d'Alacant

 • Divendres, 2
 • cartell Ana Zamora

  XARRADA DRAMATITZADA «Teatro y realidad histórica: "Penal de Ocaña", un testimonio existencial»

  El dimecres 7 d'octubre la directora teatral Ana Zamora realitzarà una xarrada dramatitzada titulada «Teatro y realidad histórica: "Penal de Ocaña", un testimonio existencial», en la que també intervindran Eva Rufo (actriu de l'espectacle) i Isabel Zamora (músic).

  La xarrada tindrà lloc a les 20:15 h en la sala Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4). Entrada lliure fins a completar l'aforament de la sala.

  Cartell

 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464