Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..detti - Notícies publicades en Desembre, 2019

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Desembre, 2019

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Desembre, 2019
 • Divendres, 20
 • UA-CEMaB

  ACABEM L'ANY

  Arribem al final de l'any i amb ell tanquem les celebracions del 20 aniversari del CeMaB, en el marc del 40 Universitat d'Alacant. Un any molt especial en el qual hem gaudit de la presència de professors i escriptors com Homer AridjisEzio Neyra MagagnaHéctor Hernández MontecinosCecilia EudaveMarta SanzTrinidad BarreraChiara BologneseRafael CourtoisieGabriele MorelliGuillermo Roz, Alonso Cueto, Antonio GilJuan Pablo VillalobosManuel AznarSonia BetancortZoé Valdés i Marcos Cortés, d'un Congrés Internacional dedicat a la figura de Juan Gil-Albert, 3 Seminaris, presentacions de llibres, la nostra Tertúlia literària, activitats en commemoració dels 60 anys de Casa de les Amèriques. A més, hem pogut conèixer en profunditat el model de gestió de la Fundació Miguel Delibes a càrrec del seu director gerent Javier Ortega i la semblança de l'escriptor en paraules de la seua filla Elisa Delibes.

  Però no volem acabar l'any sense fer un esment especial a la nostra gran activitat d'enguany, l'efemèride del 20 aniversari del nostre centre, celebrat el 17 de maig, dia en què es van complir 10 anys de la defunció de Benedetti i en el qual van participar no sols escriptors molt vinculats al centre durant anys com Juan Cruz Ruiz, Luis García Montero i el catedràtic TeodosioFernández, sinó també el nostre rector Manuel Palomar, el Vicerector del Cultura Carles Cortés i els Catedràtics José Carlos Rovira i Carmen Alemany Bay.

  Des del CeMaB expressem el nostre profund agraïment a tots els professors i escriptors que han passat pel Centre en 2019. I a tots els assistents que, amb la seua presència contínua, ens donen l'ànim necessari per a perseverar en la transmissió del coneixement sobre la literatura i la cultura d'Amèrica Llatina.

  Però ací no acaba tot, 2020 és un any molt especial per a aquest Centre: es compleixen 100 anys del naixement de l'autor que dóna nom al nostre Centre, Mario Benedetti.

  A la volta de les vacances, donarem notícies de la nostra gran efemèride: el Centenari de Benedetti.

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...GrausExposicionsLiteraturaCríticaEspanyol: Llengua i LiteraturesFilologia CatalanaHumanitatsJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
 • Dilluns, 2
 • Sonia Betancort

  CONFERÈNCIA I PRESENTACIÓ DE LLIBRE DE LA PROFª SONIA BETANCORT

  El pròxim 9 de desembre, a les 11 h, Sonia Betancort (Universitat Camilo José Cela, Madrid), ens parlarà sobre "Borges, explorador de cultures llunyanes" en el CeMaB.


  A la vesprada,
  a les 20 h, en la llibreria 80 mons (Av. General Marvá, 14, Alacant) presentarà el seu llibre Orient no és una peça de museu. Jorge Luis Borges, la clau orientalista i el manuscrit de Què és el budisme (Publicacions de la Universitat de Salamanca, 2019).

  Àlbum fotogràfic

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...GrausLiteraturaEspanyol: Llengua i LiteraturesHistòriaConferències
 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464