Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..nedetti - Notícies publicades en Febrer, 2019

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Febrer, 2019

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2019
 • Dimarts, 26
 • cecilia eudave UA

  CECILIA EUDAVE EN LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  L'escriptora mexicana Cecilia Eudave estarà en la Universidad de Alicante la setmana vinent per a impartir la conferència “Ejemplos de bestias de ayer y hoy a propósito de Bestiaria vida” en el CeMaB a las 12:00 h y “Animales y bestias en la literatura actual” en la Societat Cultural Casino de Torrevieja a les 20:00 h.

  Després d'ambdues conferencies l'escriptora presentarà el libro Bestiara vida (2018). Estarà acompanyada en tot moment per Carmen Alemany (Universitat d'Alacant) i José Norberto Mazón (Coordinador de la Seu Universitària de Torrevella)

  Àlbum forogràfic

  En els mitjans

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaConferències
 • Dijous, 21
 • Héctor Hernández Montecinos

  CONFERÈNCIA DEL POETA XILÈ HÉCTOR HERNÁNDEZ MONTECINOS

  Dijous que ve 21, a les 12:00, en el CeMaB el poeta xilè Héctor Hernández Montecinos impartirà la conferència “Raúl Zurita y la época de la ira: una lectura de su pensamiento poético”. La presentació serà a càrrec de Víctor Manuel Sanchis Amat (Universitat d'Alacant).

  Àlbum de fotogràfic

  Dossier de premsa

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaDivulgació científicaConferències
 • Dimarts, 12
 • Ezio Neyra

  CONFERÈNCIA DE L'ESCRIPTOR PERUÀ EZIO NEYRA

  L'escriptor i professor de la Universidad Adolfo Ibáñez (Xile), Ezio Neyra ens parlarà sobre «Desde el ‘boom' hasta nuestros días» dimarts que ve 19, a les 12:00 h, en el CeMaB.

  “Tsunami”, “Totes les meues morts”, “Caldrà fer alguna cosa mentrestant” i “Passatger a l'Havana” són les novel·les publicades per Neyra que, actualment, exerceix com a professor i investigador en la Facultat d'Arts Liberals d'aquesta universitat.

  Álbum de fotogràfic

  Dossier de premsa

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaConferències
 • Dilluns, 11
 • portada12-va

  BUTLLETÍ CeMaB Núm. 12 (JULIO-DESEMBRE 2018)

  Avui publiquem nou número del Butlletí CeMaB, la imatge del qual de coberta ha volgut destacar el 20 aniversari del Centre. Seguint la seva estructura habitual, fa un repàs de l'activitat acadèmica, investigadora i divulgativa del Centro en els últims sis taules i de les publicacions i projectes dels seus integrants; dóna noticia de les activitats programades fins al final d'aquest curs lectiu; i anuncia els pròxims congressos internacionals sobre literatura llatinoamericana. Convidem a tota la comunitat universitària i a la societat civil a participar en la nostra programació.

   

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsCinemaLiteraturaDivulgació científicaJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
 • Dimecres, 6
 • cartel 1

  ACTIVITATS CEMAB GENER-JUNY 2019

  En enguany tan especial en el qual celebrem el 20 Aniversari del CeMaB, en el marc del 40 aniversari de la UA, hem volgut commemorar aquesta efemèride amb una  programació de gener a juny en la qual l'extensió universitària té una marcada importància, per a açò ha sigut fonamental la col·laboració amb diverses institucions, tals com: el Consolat d'Uruguai en Valencia, l'Ambaixada de Cuba a Espanya, la Fundació Delibes, l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, la llibreria 80 móns, així com les seus universitàries de VillenaTorrevella i Alacant.

  El programa inclou conferències d'escriptors i presentacions de llibres, activitats acadèmiques, el congrés dedicat a Juan Gil-Albert coorganitzat amb l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i activitats culturals, que culminaran amb un esdeveniment central el 17 demaig , una data d'homenatge al poeta Mario Benedetti quan es compleixen 10 anys de la seua defunció.

  En els mitjans

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...CinemaLiteraturaDivulgació científicaJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464