Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..detti - Notícies publicades en Setembre, 2019

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Setembre, 2019

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2019
 • Dilluns, 30
 • boletin-13

  BUTLLETÍ CEMAB NUM. 13 (GENER-JUNY 2019)

  Amb la publicació d'aquest nou nombre del Butlletí CeMaB que fa un repàs de l'activitat acadèmica, investigadora i divulgativa del Centre en els últims sis mesos i de les publicacions i projectes dels seus integrants, la relació d'activitats programades del primer quadrimestre d'aquest curs 2019-2020, així com la notícia dels pròxims congressos internacionals sobre literatura llatinoamericana. A més, amb aquest nombre inaugurem el nou apartat de “Signatura convidada” amb l'escriptor i director de cinema Gonzalo Suárez.  

  Com a text de tancament trobarem un emotiu homenatge als mestres José Pascual Buxó i Roberto Fernández Retamar, que ens han deixat recentment.

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Beques i ajudesLiteraturaDivulgació científicaEn valenciàJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
 • Dimecres, 25
 • cartell activitats I setbre_desbre

  ACTIVITATS CEMAB SETEMBRE-DESEMBRE 2019

  Ja està ací nostre programa d'activitats fins al mes de desembre. El CeMaB comptarà amb la presència dels escriptors Guillermo RozAlonso Cueto i Juan Pablo Villalobos, amb tres seminaris, una jornada dedicada a commemorar els 80 anys de l'exili i diverses conferències, entre les quals es troba la del Director de l'Institut Cervantes d'Alger, Antonio Gil, que ens parlarà sobre “La poesia Andalusina”.

  ¡Comencem!

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaCríticaDivulgació científicaJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
 • Dilluns, 23
 • guillermo roz-foto

  CONFERÈNCIA DE GUILLERMO ROZ (ESCRIPTOR ARGENTÍ)

  El pròxim 27 de setembre de 2019, a les 20 h, l'escriptor argentí Guillermo Roz impartirà la conferència «Autoficciones, autobiografías no autorizadas» en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Av. Ramón y Cajal, 4 – Sala Altamira).

  Álbum fotogràfic

  CeMaB en els mitjans

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaConferències
 • Divendres, 20
 • Gabriele Morelli

  CONFERÈNCIA DE GABRIEL MORELLI (UNIVERSITAT DE BÉRGAMOS)

  El 25 de setembre de 2019, a les 11 h en el CeMaBGabriele Morelli, filòleg hispanista italià, catedràtic de la Universitat de Bèrgam, investigador, autor i editor, impartirà la conferència «El Neruda que yo conocí: el hombre y el poeta». Acompanyat per Ángel Luis Prieto de Paula, Catedràtic de Literatura Espanyola de la Universitat d'Alacant.

  Àlbum fotogràfic

  CeMaB en els mitjans

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaConferències
 • Dilluns, 9
 • cartell Tertúlia literària

  Tertúlia literària "Entre ahir i avui (V), del text a la imatge"

  La «Tertúlia literària: entre ahir i avui. Del text a la imatge» té per objectiu reunir persones amants de la literatura per a comentar textos des del segle XIX fins a l'actualitat. Ens valdrem de projeccions, articles d'actualitat, llibres i relats; material  generalment extret d'internet. 

  La programació d'aquesta cinquena edició s'obrirà amb dos relats de Mario Benedetti, continuarà amb Zygmunt Bauman a través d'una crua anàlisi de la realitat creada per l'autor en la seua obra i finalitzarà amb un acostament a la creació artística d'Andrés Neuman a través de la seua poesia i els seus relats.

  Un capítol important tindran aquest curs les creacions aportades pels participants. En aquest cicle, en particular, s'introdueix una innovació que consisteix en l'aportació, per part dels assistents, del que s'ha denominat “El top 5”. Aquesta selecció quedarà reflectit en la llista aportada, segons les seues preferències, i servirà com a punt de partida per a desenvolupar temes d'autors diversos, en el camp de la novel·la, poesia, i pel·lícules.

  Coordinat per E. María Luisa Cossovich

  Lloc: Sede Universitaria Ciudad de Alicante (C/ San Fernando, 40)

  Periodització: Cada miércoles, del 25 de septiembre al 13 de noviembre de 2019

  Inscripció - Places limitades:

  La inscripción será GRATUITA y se puede realizar hasta el 24 de septiembre a través del formulario indicado a continuación: Formulari d'inscripció

  Vuere Programa

  Les persones que acrediten una assistència mínima del 80% rebran un diploma expedit pel Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaCursos i tallers
 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464