Saltar apartados
 • UA
 • CeMaB
 • Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mar..enedetti - Notícies publicades en Abril, 2020

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti - Notícies publicades en Abril, 2020

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre
Notícies publicades en Abril, 2020
 • Dilluns, 20
 • suspendido

  SUSPÈS EL CONGRÉS DEL CENTENARI DE BENEDETTI

  Davant la incertesa que presenta el mes vinent d'octubre respecte a l'evolució de la pandèmia de COVID-19 i la inseguretat sobre viatges, hostalatge i manutenció; comuniquem a les persones inscrites en el Congrés que hagueren anunciat ponència o intervenció poètica, que en els pròxims dies rebran una comunicació amb les indicacions perquè puguen realitzar la seua participació en l'homenatge a Mario mitjançant una publicació. El comitè organitzador està estudiant altres possibilitats d'homenatjar el nostre benvolgut poeta que anirem anunciant a través d'aquesta web.

  Comissió Organitzadora del Centenari

 • Dilluns, 6
 • Escriure la quarantena

  ESCRIURE LA CUARENTENA

  En aquestes setmanes de confinament, des del CeMaB de la Universitat d'Alacant posem en marxa el projecte "Escriure la quarantena", una proposta que hem llançat a escriptors espanyols i llatinoamericans perquè reflexionen sobre "l'escriptura d'i en la quarantena".
  L'actual situació ens llança a múltiples experiències inèdites, personals i col·lectives; a sentiments i estats d'ànim desconeguts; a descobriments, fins fa pocs dies impensats, que es produeixen en el nostre propi hàbitat, en el nostre interior o en les relacions amb els altres; a interactuar a través de pantalles amb els nostres amics, els nostres sers estimats o els nostres alumnes; a reflexionar sobre la nostra fragilitat com a éssers humans; a pensar, de nou, el nostre planeta; a un estat emocional desconegut i a una infinitat d'experiències que, abans de res, ens bolquen sobre nosaltres mateixos al mateix temps que ens fan pensar-nos, més que mai, com a éssers socials. Per aquest motiu, escriure sobretot això pot ser no sols un mecanisme de reflexió i catarsi, sinó una manera de deixar constància, a través de la perdurabilitat de la paraula escrita, del que vivim. La paraula escrita és la manera d'eternitzar el viscut, ja siga des de la seua immediatesa, ja des del pòsit que deixa amb el pas del temps. Escoltem als escriptors parlar sobre això, o les seues “escriptures de la quarantena”, al llarg d'aquestes setmanes. De les seues intervencions sorgirà en el futur un recurs audiovisual que serà un document històric del viscut des del punt de vista de l'escriptura i dels escriptors.

  Els vídeos estaran disponibles en el Canal Multimedia del CeMaBCanal Youtube (CeMaBUA) y Red Social Facebook

 • Tornar al tauler principal

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464