Saltar apartados

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti

Mario Benedetti

JORNADES Y

ACTIVITATS CULTURALS

CANAL MULTIMÈDIA PUBLICACIONS

BIBLIOTECA

MARIO BENEDETTI

ÚLTIMES NOTÍCIES

16/02/2018
DESÈ BUTLLETÍ CEMAB (JULIO-DESEMBRE 2017)

Ací el nou nombre del Butlletí CeMaB, que informa sobre les activitats previstes per al període de gener a maig de 2018, entre les quals destaquem la presència d'última hora del conegut escriptor espanyol Javier Cercas en el Congrés ALEPH. 

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsLiteraturaDivulgació científicaEn valenciàJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
15/02/2018
SETMANA AMB PAOLO DE LIMA (POETA Y PROFESOR DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL MAYOR DE SAN MARCOS Y DE LA UNIVERSIDAD DE LIMA)

El poeta i escriptor Paolo de Lima (Universidad de San Marcos y Universidad de Lima) estarà entre els dies 20 i 22 de febrer a Alacant impartint les següents conferències:

 

Conferència “Discursos armados en la poesía peruana de los 60: de los inicios de la Revolución cubana a los inicios de Sendero Luminoso en Heraud, Calvo, Cisneros, Hinostroza y Martos

  • Dimarts 20 de febrer en el Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti, a les 16:00 h
  • Àlbum de fotos

Conferència “Mario Vargas Llosa, las guerrillas del 60 y la guerra interna de los 80. Ficcionalización ideológica en Historia de Mayta (1984) y Travesuras de la niña mala (2006)”

  • Dimarts 20 de febrer en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4, Sala Miguel Hernández), a las 20:15 h
  • Dijous 22 de febrer en la Societat Cultural Casino de Torrevella (Paseo Vista Alegre, 14), a las 20:00 h

 

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...LiteraturaDivulgació científicaConferències
12/02/2018
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE SEBASTIÁN MIRAS

Las invenciones míticas de Felisberto Hernández (Editum, 2017) és el llibre que Sebastián Miras presentarà dijous que ve 15, en la Seu Universitària d'Alacant (Sant Fernando, 40, Sala de Polivalent), a les 20:00 h.

Comptarà amb la presència de Vicente Cervera Salines (Universitat de Múrcia), Carmen Alemany Bay (Universitat d'Alacant) i Antonio De Múrcia Conesa (Universitat d'Alacant).

Cartell

CulturaLiteraturaDivulgació científica
08/02/2018
ACTIVITATS CEMAB (GENER-MAIG 2018)

Presentem l'activitat del CeMaB programada fins al mes de maig. Comptarem amb la presència d'escriptors com a Benjamín PradoPilar BlancoPaolo de Lima i Grécia Cáceres, acadèmics com Saúl SosnowskiRobin Lefere i Francisco Tovar i una trobada amb Javier Olivares, creador de les series “Ministeri del Temps” i “Isabel”. A més gaudirem amb l'espectacle musical en homenatge a Mario Benedetti i la lectura pública del Quixot, entre les seues activitats més destacades.

EL CeMaB col·laborarà en el V Congrés Internacional ALEHP de joves hispanistes “Formes múltiples d'expressió de la rebel·lia en la literatura hispànica”.

Programació

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...MúsicaLiteraturaDivulgació científicaCursos i tallersConferènciesCongressos
02/02/2018
CANAL MULTIMÈDIA CEMAB

Des del CeMaB us convidem a visitar la secció Canal Multimèdia de la nostra web, en la qual es pot accedir als vídeos de les activitats més destacades sobre escriptors que ens han visitat, seminaris i congressos, lectures públiques i entrevistes, entre moltes altres.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsLiteraturaDivulgació científicaJornadesCursos i tallersConferènciesCongressos
26/01/2018
Nº 40 DE LA COL·LECCIÓ QUADERNS AMÉRICA SIN NOMBRE

Acaba de publicar-se el número 40 de la col·lecció Quaderns d'Amèrica sense Nom titulat “Poder, fasto y teatro: la Comedia de san Francisco de Borja (1640), de Matías de Bocanegra, en su contexto festivo”, per Isabel Sainz Bariáin amb pròleg de Miguel Zugasti.

Recordem que qualsevol Quadern de la col·lecció Amèrica sense Nom pot adquirir-se en el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant a través del seu correu electrònic publicaciones.ventas@ua.es.

CulturaLiteratura
26/01/2018
ÚLTIM NOMBRE DE LA REVISTA AMÉRICA SIN NOMBRE

Informem que ja està en línia l'últim nombre de la revista América sin Nombre, que inclou el monogràfic "El cuento hispanoamericano del siglo XXI", coordinat per Agustín Prado Alvarado, acompanyat de les seccions miscel·lània i ressenyes.

Enlace a RUA: https://rua.ua.es/dspace/handle/10045/71907

CulturaLiteratura

Actualitat anterior a 2015

Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3788

Fax: (+34) 96 590 3788

Twitter: https://twitter.com/CeMaB_UA

Facebook: https://www.facebook.com/CentroDeEstudiosLitIberoamericanosMarioBenedetti/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464