Saltar apartados

MÀSTER OFICIAL EN INTEGRACIÓ REGIONAL

Un dels objectius prioritaris del CIEE és la continuació del Màster en Integració Regional,  que s'oferereix entre les de titulacions oficials de la Universitat d'Alacant des del curs 2010/2011.(Extingit)

*Faça clic en cadascun dels apartats per a més informació.

OBJECTIUS

Aquest Màster persegueix els següents objectius estratègics:

  • Adoptar,  des de la Universitat, iniciatives que es complementen amb els esforços de la diplomàcia espanyola per a potenciar les relacions exteriors i la cooperació per al desenvolupament de la Unió Europea amb Iberoamèrica i, en particular, Centreamèrica.
  • Oferir una alternativa professional vàlida i solvent a Llicenciats universitaris que desitgen especialitzar-se en Integració Regional i, amb el temps, convertir la Universitat d'Alcalá (Universitat amb tots els avantatges de les universitats xicotetes, però situada en ple cor del nostre Estat), i  les altres Universitats on es cursen els períodes de docència presencial, en centres de referència en matèria d'Integració Regional dins la seua àrea d'influència.
  • Potenciar, per a aconseguir els objectius anteriors, el vessant forense d'aquests estudis, incorporant al seu quadre docent professionals d'una dilatada experiència en aquests temes, com es pot comprovar a partir del quadre de professors.
  • Sumar els objectius ja citats a una formació dogmàtica avançada sobre Integració Regional en el context d'una mínima atenció al Dret intern.
  • Mitjançant un suggeridor programa de projecció investigadora, facilitar la posterior elaboració d'una tesi doctoral en qualsevol de les Universitats espanyoles participants.

 

DESTINATARIS

El Màster es dirigeix principalment a:

  • Llicenciats o Diplomats en Dret, Economia i altres Ciències Socials;
  • Investigadors, professors universitaris, advocats, funcionaris i altres agents dedicats professionalment a la integració regional que vulguen disposar de les eines necessàries per a desembolicar-se millor en aquest terreny;
  • Funcionaris de les Organitzacions Internacionals i membres d' ONG, diplomàtics i jutges que desitgen millorar la seua formació en aquest àmbit.

PLA D'ESTUDIS

Consulte ací el fullet amb tota la informació referent al pla d'estudis.

CONTACTE en la UA

  • Prof. Dr. Millán Requena Casanova

Dret internacional públic i Dret penal.

Facultat de Dret. Universitat d'Alacant.

Adreça electrònica: millan.requena@ua.es

Telèfon: 965 90 35 95 (ext. 2509)

Fax: 965 90 35 94

 

 

 

Imagen_para_Máster_2011-12

 

 

CENTRE INTERUNIVERSITARI D'ESTUDIS EUROPEUS


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/CIEE10

Facebook: https://www.facebook.com/pages/CIEE/211572908966975

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464